UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім добрий день! Їду до Едмонтону (посольство) 2.08.2023 Планую виїзджати о 8am, і виїзджати з Едмонтону приблизно в 4pm. В Калгарі будемо приблизно до 8pm. Якщо кому теж потрібно, пишіть, оплата $40 з людини в обидві сторони.
-
привіт усім .. їду у відпустку до Банфа на тиждень, комусь цікаво? я вже за все заплатив пишіть в приват детальніше
-
привіт усім .. їду у відпустку до Банфа на тиждень, комусь цікаво? я вже за все заплатив пишіть в приват детальніше
-
онлайн це не те
-
Всім привіт 😊 ON-LINE зустрічі в цю суботу 29.07.23 з 8-00 до 9-30 ранку по Калгари (Канада)☕️ Тема: Фінансова грамотність жінки💸 Розглянемо: 1. Види сімейного бюджету 2. Формулу фінансової грамотності 3. Фінансове планування у сімейному та особистому бюджеті. Спікер: Аліна Зоріна🥰 Регіональний директор в американській туристичній компанії. Команда 322 особи. Напишіть мені в особисте - Я буду,❗️ що прийняти участь
-
розраховуйте, що прийдуть не раніше 15 вересня(((
-
у вас пише на листі бенефіт до якого числа. У нас вже минулорічні закінчились
-
а навіщо вам онлайн? пройдіть в центрі нюкамерсів . Я проходила. Що українці мене протестували,що там, результат однаковий
-
ТЕРМІНОВО!!! Звільняється кімната з серпня у 2-bedroom apartment ,для заселення шукаємо дівчину до 30 років. Потрібно продовжити контракт до 1 березня 2024 року В квартирі проживає дівчина 23 років Квартира широка і простора, знаходиться у районі SW, неподалік від метро станції Sunalta, Downtown Kerby та 8th street Мебльована квартира, з вікнами на даунтаун Тварин і дітей не можна Ціна за місяць 925 CAD+ депозит 925 CAD За інтернет 80 CAD (з кожного по 40) За фото та детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення
-
тут так не проходить. все через сімейного
-
ТЕРМІНОВО!!! Звільняється кімната з серпня у 2-bedroom apartment ,для заселення шукаємо дівчину до 30 років. Потрібно продовжити контракт до 1 березня 2024 року В квартирі проживає дівчина 23 років Квартира широка і простора, знаходиться у районі SW, неподалік від метро станції Sunalta, Downtown Kerby та 8th street Мебльована квартира, з вікнами на даунтаун Тварин і дітей не можна Ціна за місяць 925 CAD+ депозит 925 CAD За інтернет 80 CAD (з кожного по 40) За фото та детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення
-
до сімейного,якщо він буде вважати за потрібне,то випише вам. а ще направить на аналізи. до некрологи тут і півроку чекати можна😭