UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую за вашу відповідь. Це був канадський консультант чи наш?
-
Дякую) Чула за неї дуже різні відгуки)
-
ну резюме написати поміг, далі сказав шо якщо нема ПР то може зі мною зустрітися тільки один раз а далі якщо буду мати якісь питання то можна писати мейли.. ну як вам сказати толкової роботи я ше не знайшла, а та на якій працюю зараз то я її знайшла скоріше своїми силами і своїм створеним резюме.
-
Навчіть то ви трошки перегнули, але мінімальну базу дає. Робив для себе counterbalance forklift, то forklift який там дуже відрізняєтся в плані більш старіший від того на якому зараз працюю) але в цілому для початку підійде
-
Добрий день. Шукаю роботу на будівництві. Досвід роботи по встановленню вікон і дверей, монтаж, шпаклювання і фарбування гіпсокартону, робота з деревом та підлогами, кладу плитку, працюю з електропроводкою, монтаж електричних систем будинків. Маю власне авто. Якщо хтось має будь-яку інформацію, буду дуже вдячний Вам! Всім удачі у Ваших справах!
-
Спробую)
-
Канадський
-
Привіт усім, цікавлюся чи є група, чи може просто компанія людей які мають інтерес в настільних іграх. Будь-ласка дайте знати якщо є такі. Дякую!
-
Ок, дякую, не помітив
-
t.me/uu_calgary/68912/185543
-
Привіт. Є якісь збір ближчим часом?
-
Ок, дякую
-
Зараз @Uncle_Manson вийде з роботи - розповість :)
-
Зрозумів, тобто просто в суботу збираємося і граємо в ігри?