UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Мене звати Оля. Маю улюблену справу та хочу поділитися нею з вами☺️ Пропоную іграшки ручної роботи з Українською душею🇺🇦😍 На подарунок знайомим, чи можливо діткам(6+) чи просто собі для інтерʼєру😌 Зріст - 25см Ціна -150 CAD В наявності тільки дві!! Мк❤️ @galina_veremeenko_
-
а анимешных персонажей вяжете?
-
КІМНАТА ТВОЄЇ МРІЇ Звільняється з серпня у 2-bedroom apartment ,для заселення шукаємо дівчину. Потрібно продовжити контракт до 1 березня 2024 року В квартирі проживає дівчина 23 років Квартира широка і простора, знаходиться у районі SW, неподалік від метро станції Sunalta, Downtown Kerby та 8th street Мебльована квартира, з вікнами на даунтаун Для тварин потрібен депозит, дітей не можна Ціна за місяць 925 CAD+ депозит 925 CAD За інтернет 80 CAD (з кожного по 40) За фото та детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення
-
Здравствуйте, продаю шопер с принтом ручной работы выполненный акрилом . 30
-
підкажіть будь ласка, що я не так заповняю? Мені не дає податись на субсидію🥲
-
А что случается с девушками после 30 что они уже не подходят как соседки?)))
-
ТЕРМІНОВО!!! Звільняється кімната з серпня у 2-bedroom apartment ,для заселення шукаємо дівчину до 30 років. Потрібно продовжити контракт до 1 березня 2024 року В квартирі проживає дівчина 23 років Квартира широка і простора, знаходиться у районі SW, неподалік від метро станції Sunalta, Downtown Kerby та 8th street Мебльована квартира, з вікнами на даунтаун Тварин і дітей не можна Ціна за місяць 925 CAD+ депозит 925 CAD За інтернет 80 CAD (з кожного по 40) За фото та детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення
-
Походу руммейт ищет себе не соседку, а герлфренд 😆