UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
До якого саме?
-
Ні, я не про це, я про те що означають ці 100$ в тексті, я хочу оплатити на початку вересня, а це 2 міс від due date, я питаю бо думаю що ці $100 додатково за кожен міс може, хто стикався? Розʼясніть будь ласка
-
А как они кстати следят за этим?) Уже представил человека, который 24/7 втыкает в камеры и засекает, сколько какая машина простояла на стоянке 😂😂
-
Ну я это понял Вопрос в том, как они это фиксируют?
-
для отримання призів напишіть будь ласка в приватні повідомлення посилання на ваш фейсбук для перевірки до 12:00 завтра, якщо хтось не вийде на зв’язок - дорозіграємо те, що залишилось
-
Ми з чоловіком нещодавно переїхали до Канади з України 🛋 Надаємо послуги професійної хімчистки м'яких меблів 🧼 😱Якщо ви випадково забруднили меблі або просто хочете освіжити їх, то ми представляємо наші послуги, які тепер доступні прямо у нас!😊 Ми виконуємо 1️⃣ глибоке прибирання з використанням 2️⃣ хімії преміум-класу, які є абсолютно безпечними для вас 3️⃣ дбайливе ставлення до ваших меблів 4️⃣ видалення плям та 5️⃣ видалення запаху за потреби 🪑 Що ми прибираємо: Дивани, кушетки та подушки, Крісла та шезлонги Стільці та пуфи обідні Матраци та постільна білизна Автомобільні сидіння та салони тощо 🤝Ми з радістю виконуємо свою роботу, щоб ви й надалі могли насолоджуватися своїми меблями🙃 📞 Ви можете зв'язатися з нами через цей акаунт, а також за телефоном 587-664-39-40 📞 Для українців діє знижка на наші послуги!
-
Вітаємо переможців!💙💛 Квитки на українську вечірку: Yakov Dvoinykh - немає ніку 0636844180 - немає ніку Pavlo @PashaDell Olga Ivanova @Olga_Ivanova1 3 квитки на кальянну вечірку: lesha @leshaDN Karinа @ZKarine Mikhail Starkov @starkov_jpg Знижка 20% на рафтінг: Yurii Melnyk @de_yura Катерина Гусак - немає ніку
-
При прийомі на роботу заповнювали форму TD1. Наскільки я зрозуміла, до 15000 доходу не вираховується федеральний, та до 21 000 провінційний податок. З першої виплати дійсно нічого не вирахували, а із другої виплати вирахували федеральний податок. Бухгалтери, будь ласка, допоможіть розібратись 🙏
-
якщо тобі буде легше - я в своєму житті флешку один раз виграв 😆
-
Если что, у меня машины нет Просто интересно как это работает 😁😁