UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
‼️БЕЗКОШТОВНО 05.08.2023‼️ Збираємо компанію до 7 людей на гру "Епічні поєдинки бойових магів" ЗАВТРА в Суботу 05.08 о 16:00 Адреса: Kingsland, SW, 10 хвилин від станції сітрейну Херітейдж, або 81й автобус. Записатись: 📱Instagram: @_endless.game_ 📱Telegram: @endlessgame_4U 📞Номер телефону: +1(639)536-53-53
-
‼️БЕЗКОШТОВНО 05.08.2023‼️ Збираємо компанію до 7 людей на гру "Епічні поєдинки бойових магів" ЗАВТРА в Суботу 05.08 о 16:00 Адреса: Kingsland, SW, 10 хвилин від станції сітрейну Херітейдж, або 81й автобус. Записатись: 📱Instagram: @_endless.game_ 📱Telegram: @endlessgame_4U 📞Номер телефону: +1(639)536-53-53
-
@Vitall_ik Не знаю насчёт сегодня. Но можно спросить . Лучше нету
-
Цитадели, кстати, как сыграли?
-
Конкуренты народ переманивают 🤣🤣🤣🤣
-
Ростік🖤
-
Всім привіт, мене звуть Євген, я сертифікований продавець автосалону "Automaxx". Наш дилерський центр ліцензований за програмою AMVIC (Alberta Motor Vehicle Industry Council), що гарантує прозорість та чистоту Вашої угоди. Ми працюємо з будь-якою кредитною історією, допомагаємо придбати автомобіль будь-кому. Наш салон пропонує: ✅ Широкий асортимент будь-яких автомобілів. ✅ Кредитування з будь якою кредитною історією. ✅ Надаємо кредит через спеціальну кредитну програму для новоприбулих українців! ✅ Carfax - вся історія автомобіля ВІД та ДО. Ми не продаємо биті, відновлені після ДТП авто тільки цілі авто. ✅ Надаємо послугу довічної гарантії двигуна, якщо пробіг Вашого автомобіля менше 120 000 км. ✅ Сервісне обслуговування. ✅ Зберігання зимової гуми, купленої в автоцентрі безкоштовно. ✅ Ексклюзивна реферальна програма, що дозволяє отримати 500 доларів готівкою тим, хто приведе покупця до нашого автосалону. ✅ Оренда автомобіля, що сподобався, більш ніж на 24 години. Адреса - 424 16 Ave NW Контактний телефон – 1 587 999 7916 Євген. Дякую за повагу!
-
Как по мне шикарно, записалось 8 пришло 7 человек. Решили сыграть в базу, так как многие незнали или не помнили правила. Посидели по играли, поели печеньки, а потом еще в Нечто сыграли)
-
Правда Вор и Ассасин постоянно промазывали и попадали в тайную любовь Кондотьера) но было забавно
-
Согласна, именно по этому уже второй раз беру с собой в Канаду)
-
А если не секрет, ради интереса спрашиваю: сколько времени заняло получение номинации? И если вы уже с пр, сколько времени вообщем всё заняло до получения пр? Многие пугают wait листом в 2 года. Кстати ещё интересует можно ли после получения номинации менять работу по ноку
-
Маги да, забавная, но слишком простая)))
-
Ну не думаю что она проще Цитаделей, но да без всяких фишечек карт и т.д. Карточная игра с классным сеттингом , картинками и стратегии есть место быть. Плюс не все заклинания можно выговориться первого раза, так что и дикцию подтянуть можно😂
-
Я серед тих, хто досі проти
-
Всім добра. Я займаюся виготовленням шоколадних цукерок. Ось такі красиві коробочки шукають своїх власників. Їх можна придбати на подарунок,чи самому з'їсти і підняти собі настрій. Мій інстаграм instagram.com/chocolatesmile.ok?utm_source=qr&igshid=NGExMmI2YTkyZg%3D%3D Заходьте, підписуйтеся. Постійно оновлюю асортимент.