UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🧐 Можна тоді в особисті написати посилання
-
Ні, не тільки у сімейного, бо я в аптеці у Вассерманів брала безкоштовно. А от за вітаміни будь-де вже потрібно сплачувати
-
Не думаю, там нужно выполнить условия
-
Бесплатно нерецептурные если есть бенефиты
-
Северозапад
-
У вас немає ніка,тому добавити не получиться
-
Ділюсь досвідом( тут все по-іншому, треба звикнути) - син невдало вдарив по м’ячу, щаболіла спина. Подзвонили в клініку, розповіли проблему, записали на прийом долікарську. Приїхали -прийняв- оглядав хвилин 20 - відправив на рентген і виписав пігулки від болю) Рентген зробили відповідь відправляють лікарю. Зворотнього зв’язку не бул. Спина пройшла за 4-5 днів. Гадаю не було нічого серйозного. Треба звикнути , тут лікують але не заліковують👍 До печі все безкоштовно, от тільки ліки купували бо безкоштовно здається тільки у сімейного
-
В мене була така ділема Треба дивитись на лендлорда Взагалі якщо квартира є і була особиста зустріч в ній то тут ризик малий
-
По типу Долларамы
-
Спасибо) Еще не знакома с этим магазином, посмотрю)
-
Может есть среди участников мастер-колорист? Интересует техника Airtouch . Возможно кто-то на дому работает? Напишите в лс
-
Магазин "Доллар три"
-
извините, но я не поняла кто продавал?🙈🤪 У Вас наверное Т9 чсработал)))
-
добавьте мене будь ласка
-
-
Ну, когда был Hellowin, то доллар три продавал много разных костюмов. Мы с мужем когда зашли в магаз, то слегка удивились: некоторые из них явно были не для сбора сладостей🤣🤣🤣
-
Jusk, IKEA уже написали. А мы брали на Амазоне
-
О приїхав))