UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🔥УВАГА ЗНИЖКИ!🔥 📱iPhone 14/ 14 Plus/ 14 Pro / 14 Pro Max зі знижкою більше $500 📱Samsung S23/ S23+ зі знижкою більше $800 ☝️Акція має обмежений термін! * За деталями пишіть в особисті
-
Да, так будет ещё лучше Сидишь и разглядываешь шедевры постмодернизма на стенах
-
Вы посмотрите на свою карту. Если посылали одной анкетой, фамилия и имя мужа должна быть вписана в Вашу карту.
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, есть ли здесь платный гастроэнтеролог? Спасибо!
-
Господи, наконец на улице прекрасная погода
-
Всім привіт. Ми вже майже місяць відвідуємо садочок у Калгарі. Я протягом двох місяців дуже прискіпливо вибирала, обдзвонювала, ходила на перегляди і ми знайшли той самий ідеальний! Менеджер дуже відповідальна і приємна, викладачі дуже добре підібрані. Інтернаціональні викладачі і одна з них українка, яка має досвід роботи з дітьми 7 років у Китаї. Дуже багато чого можу розповісти про систему, вони використовують аплікацію, щоб батьки могли подивитися фото протягом дня - чим дитина займалася, скільки разів ходила в туалет, що і скільки їла, чи спала. Сервіс на вищому рівні. Я хочу поділитися з вами, матусі, тому що мені пошуки садочку далися ой як непросто. Знаходиться садочок на Heritage Drive SE. Кому підходить ця локація, можете написати мені, я напишу що до чого, бо вчора я запитала, чи приймають вони ще дітей, мені відповіли, що вільні слони є ще кілька. Тому - не проґавте свій шанс, бо я стільки витратила сил на це, то нехай це буде корисно ще хомусь з вас)
-
А вообще вот же специальная приложуха для любителей пива, совсем что то о ней забыл.
-
Join me on Untappd to discover new beers and places! untappd.com?invite=true