UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста если знаете, если из Украины хотят передать деньги через биткоины. Как это сделать? Где обналичить? Что нужно учитывать? Заранее спасибо 🙏
-
Дякую
-
Це все онлайн можна зробити?
-
Так і сума страхування повинна бути від 1000000
-
Простите, сегодня день мемов
-
з власного досвіду рекомендую не звертатись до українців)) вони три шкури деруть на своїх) або хоча б як альтернативу спробувати і до інших звернутись я наче робив онлайн страховку і ні до кого не звертався
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка де в Калгарі знаходиться страхова з українськомовним персоналом. Потрібно зробити страховку на квартиру
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️Пригожин жив Об этом сообщил Владлен Татарский непосредственно с места событий. «Ребята, прямо сейчас вместе с Дашей Дугиной находимся в аэропорту Адово и уже наблюдаем приземление бизнес-джета Евгения Викторовича. Всё под контролем!», - заявляет военкор. (с) VkuZ
-
Локація Канада, Калгарі. Привіт всім шукаю людей для заселення бажано сімейна пара, проживаю на 14 авеню, сам їду до Європи квартира 1 камната і зал 5 хв пішком до центри, сам їду до Європи, оплата на місяць 1450 доларів + 18 страховка, електрика також оплачується я маю підземну парковку, вона коштує 100$ але можна буде відмовитись, кому цікаво відпішіть мені в дірект, всім гарного дня.