UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт може хто знає , вже не дають безкоштовний телефон ? Якщо купуєш тарифний план оператора ?
-
На PR не подавала, подавала для визнання щоб отримати ліцензію. Але цікавилась обома випадками. На PR достатньо одного вищого (тобто якщо є бакалавр і магістр, то достатньо лише магістра). Якщо 2 диплома магістра, то 2 варто евалювати якщо вони на різних спеціалізаціях і плануєте працювати за спеціалізацією 2 освіти, яка була на підставі першої. Але при подачі документів в заявці WES ціна не змінювалась, якщо 1 чи 2 дипломи робити. Змінювалась лише ціна укр організації appostile.
-
А что делать,если нет вкладыши к одному диплому?
-
Реально?😳
-
У них різні спеціальності . Напевно, потрібен все-таки по якому працюєш
-
Тоді по ідеї можна спеціаліста давати тільки. Дякую
-
Хто робив евалюацію. Якщо 2 диплома : 1 спеціаліст (5 років) і другий магістр, то який подавати для евалюації для ПР? Хочу наперед зробити,бо через рік думаю,що буде складніше зробити
-
А якщо в дипломі спеціаліст, то що писати в кан документах?
-
2 и последующие линии сильно дешевле
-
Якщо це відбувається в Даунтауні, то це не дивно, там Бермудські трикутник і карти сходять з розуму🙈
-
дякую. Гугл картою користуватись вмію, але останнім часом до останнього показує правильно, поки не починаєш їхати. Питання було саме як орієнтуватись по зупинках. Розумію що є якесь написане направлення або щось інше, але поки не можу розібратися в цьому