Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 540.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Пані Ірино, ви причина мого життєвого невдоволення в Канаді :с Бо шашлики у Ніка не так часто відбуваються і всих цих смаколиків можливість покуштувати випадає не часто 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Я цю гілку взагалі не модерую, бо немає сил сюди заходити на це все глядіти і слиною давитися 🥵
    1 Reply Last reply
    0
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    У мене є відчуття, що треба скидатися грошима та відкривати ресторан автентичної української кухні Шеф кухара вже маємо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    І це на зиму!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Бачить бог, колись я таки дійду на ту вечерю і всім вашим заготовкам на зиму - капут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    Это ж всё заготовки на зиму, так что welcome якось на вечерю! Гадаю, що і на шашлики чоловік щось смачне вигадає!😉❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Grant Agadzhanov
    wrote on last edited by
    Какой общий объем? 1 литр спиртного может завезти один человек.
    1 Reply Last reply
    0
  • t393514656T Offline
    t393514656T Offline
    Tatita
    wrote on last edited by
    Тут все же лучше обратиться к специалисту и сдать кровь на анализ. Ибо советовать такие моменты очень неблагодарное дело. Из опыта походов в частные клиники ( загуглите, есть hair clinic Calgary). Платно. Рекомендации из клиники и нескольких других специалистов - Rogaine. Это пена с активным действующим веществом. Minoxidil 5%. Есть в меньшей дозировке, но 5% стандартная рекомендация. Самая адекватная цена в Costco. Раньше продавалось только по рецепту, сейчас можно купить без. Витамины - стандартные. Биотин все пьют. Советовать шампунь или маску -я не буду. НО , прошу вас- сдайте анализы и сходите к врачу ❤️✅
    1 Reply Last reply
    0
  • t393514656T Offline
    t393514656T Offline
    Tatita
    wrote on last edited by
    Спробуйте спочатку комплекс вітамінів, обовʼязково вітамін Д, та буде не зайвим слати гормони. Піна для волосся не дешева. Користуватися буде потрібно декілька місяців кожен день. Але ще раз, це якщо ми говоримо про складний випадок, а не 2 волосини впало. Будь ласка не хворійте та хай все буде добре з волоссям ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Aleksandrova
    wrote on last edited by
    Дякую за рекомендацію ❤️ В мене, на жаль, дуже поганий досвід з канадською медициною (щось в стилі "два дні тому я сиділа у шестигодинній черзі в емердженсі з підозрою на інфаркт або легеневу емболію, мене не прийняли, прийшлося їхати на другий день, і мене знову відправили додому, де я вже чекаю на прийом сімейного лікаря") Платно, на жаль, поки не можу собі дозволити, але то таке) спробую те, що ви порекомендували 🌼
    1 Reply Last reply
    0
  • t393514656T Offline
    t393514656T Offline
    Tatita
    wrote on last edited by
    Я на дієті 🫣 Що ж ви з нами робите🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatyana 🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Продам речі! В ідеальному стані
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl Vasyl
    wrote on last edited by
    Продам 1000 cad. 14.1 дюймів, 1080p, 512 Gb SSD, 16 Gb ОЗП. Мишка безпровідна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5628226161T Offline
    t5628226161T Offline
    Yuliia Stafieieva
    wrote on last edited by
    Друзі, а підкажіть де купити супердешевих подушок з штучним наповнювачем(дешевий такий холофайбер)? Мені потрібен цей наповнювач для інших цілей) Може хтось знає)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t183086234T Offline
    t183086234T Offline
    Andrey
    wrote on last edited by
    Шановні друзі та подруги, любителі активного відпочинку та всі спраглі до нових вражень! Нагадуємо, що завтра, 27 серпня, о 15 годині ми збираємося на колективний сплав річкою Bow 🌊🚣 Поки ще маємо теплу погоду та сонячні дні, варто користатися з можливості провести вихідний в колі друзів та знайомих з нашого приязного українського ком'юніті! Програма заходу включає у себе 2-х годинний сплав руслом річки, через Downtown і трохи далі 🌚 Після цього, збираємося разом ділитися незабутніми враженнями від подорожі, знайомитися🍻 з новими товаришами по веслу🛶 і просто насолоджуємося недільним вечором✨ Чарівна DJ Лужик🎧🎶 о 20:00 буде чекати на нас у затишному місці під відкритим небом, де буде творити магію музичного вайбу🔊 і просто душевну атмосферу для всіх бажаючих (включено у вартість) Беріть із собою свої улюблені напої та чекаємо вас всіх завтра від 14:40 у відведеному місці! (точна локація буде подана в групі, після реєстрації) 🗓 Коли: 27 серпня (неділя), 15:00(14:40 збір для тих хто любе запізднюватись😉) 🏁 Старт: Боунес парк 👌 Фініш: острів св. Патріка (район Calgary Zoo) 🔥 Вартість участі - 30$/люд. 📧 E-transfer: [email protected] ➡️ Пишіть в коментарі до платежу своє ПІБ Будь ласка, заповнюйте форму тільки після оплати. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDk8uILidPdJdZB_5jwYOVSqsATPaTP0HKh_gKFOWa4vAkig/viewform Є 7 вільних місць, не зволікайте! Будь завжди в курсі подій: @uu_adventure www.facebook.com/uu.adventure
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Millennium97 Millennium97
    wrote on last edited by
    А гречка есть?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena Elena
    wrote on last edited by
    З російським телефоном в українському чаті шукаєте житло? Якщо знаєте куди руський корабель має йти, чий Крим і знаєте відповідь на гасло " Слава Україні" то може хтось вам і допоможе тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T-man🇺🇦
    wrote on last edited by
    Міні фен 10Cad
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T-man🇺🇦