UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это все индивидуально,сначала мы парились за это,а когда через два месяца перевалило за 700 ,и при этом никаких значимых покупок не делали,переживать перестали
-
🗓️15 вересня - День кіно для украінських родин 🎥 The Immigrant Education Society - TIES організовує День сімейного кіно для українських родин 15 вересня о 15:00. Кількість місць обмежена, тому, будь ласка, попередньо реєструйтесь за посиланням: forms.gle/RnmUe2Bedu6YFxBj8 Адреса: 3675 63 Ave NE #200, Калгарі, T3J 5K1. Вхід безкоштовний. 📧 Якщо у вас виникли запитання, будь ласка пишіть на [email protected]
-
Нажаль, ні
-
PhoneBox
-
Доброго всім, у мене дуже велика проблема у брата, 🙈🙈🙈😢😢😢 він залишився на вулиці його роботодавець наколов (наш українець) не виплатив зарплату за декілька місяців, він не зміг заплатити за квартиру залишився на вулиці, я знайшов йому роботу він лиш почав працювати зарплата буде перша за два тижні, щоб зняйти житло , може хтось зможе надати на час хоч гараж щоб над головою дах був, зверталися в нью комерс , церкву, ніхто не може допомогти, хлопець добряк ним скористалися, дуже працьовитий, потрібний ночліг на час поки не дістане зарплатню, не знаю що робити і не маю змогу доромогти йому хоч фінансами, я дав вислав йому 600 доларів на їжу , більше сам не маю , якщо е нормальні адекватні люди які можуть хоть чимось допомогти напишіть в приватні🙏🙏🙏🙏
-
Доброго всім, у мене дуже велика проблема у брата, 🙈🙈🙈😢😢😢 він залишився на вулиці його роботодавець наколов (наш українець) не виплатив зарплату за декілька місяців, він не зміг заплатити за квартиру залишився на вулиці, я знайшов йому роботу він лиш почав працювати зарплата буде перша за два тижні, щоб зняйти житло , може хтось зможе надати на час хоч гараж щоб над головою дах був, зверталися в нью комерс , церкву, ніхто не може допомогти, хлопець добряк ним скористалися, дуже працьовитий, потрібний ночліг на час поки не дістане зарплатню, не знаю що робити і не маю змогу доромогти йому хоч фінансами, я дав вислав йому 600 доларів на їжу , більше сам не маю , якщо е нормальні адекватні люди які можуть хоть чимось допомогти напишіть в приватні🙏🙏🙏🙏
-
Доброго дня всім, у мене дуже велика проблема у брата, 🙈🙈🙈😢😢😢 він залишився на вулиці його роботодавець наколов (наш українець) не виплатив зарплату за декілька місяців, він не зміг заплатити за квартиру залишився на вулиці, я знайшов йому роботу він лиш почав працювати зарплата буде перша за два тижні, щоб зняйти житло , може хтось зможе надати на час хоч гараж щоб над головою дах був, зверталися в нью комерс , церкву, ніхто не може допомогти, хлопець добряк ним скористалися, дуже працьовитий, потрібний ночліг на час поки не полкчить зарплату, не знаю що робити і не маю змогу доромогти йому хоч фінансами, я дав вислав йому 600 доларів на їжу , більше сам не маю , якщо е нормальні адекватні люди які можуть хоть чимось допомогти напишіть в приватні🙏🙏🙏🙏