UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зараз закину вам історії людей в особисті
-
Слідкуйте за швидкістю, не дуже повільно але й не перевищуйте. Пильнуйте playground та school zone, буде паралельне паркування та паркування на схилі
-
🤣 мій телефон відказується писати "правильно" міняє сам)).
-
Привіт всім. Хлопець завтра йде здавати на права на 5-го класу. Можливо в когось були якісь факапи на власному досвіді при здачі. Будемо вдячні за будь які поради😌
-
Добрый день , в Канаде немного другой подход чем в Европе , тут тебе дали помощь от государства и дальше выживает сильнейший) никто никому не ищет работу и не помогает жильем ) Если повезёт можно в отеле побыть две недели максимум . Так что финансовая подушка это то что у вас должно быть обязательно
-
аааааа, ви з цієї сторони, ну то да. хоча я думаю тут і те спрацювує, що це країна емігрантів і тут пофігу звідки - аби вас розуміли)) я он поки шукала роботу посудомийкою, натрапила на шефа, який - а нафіга вам ця робота - ну гроші і англійську поки підтягну - та у вас кльова англійська, я в банку більше проблем маю частенько, бо мене не розуміють - єєєм, ок)) а у мене такий собі інтермідійет середнячковий. тому хз яка там сукупність факторів і позовів
-
В мене була така ж бесіда в ліфті. Тільки чоловік продовжив,що у них також стріляють. Я спитала звідки він,він сказав ,що з Еритреї. Коли я сказала,що знаю цю країну він так здивувався і зрадів. Я вже не стала казати,що знаю тільки тому, що вона підтримує Росію🙈
-
Взагалі як на мене не потрібно лишній раз робити акцент, що ми з України і так далі. Нам і так дуже допомогли всім, і так всі підтримують, тому лишній раз бити на те, що ми з України під час пошуку роботи думаю не варто. Спитають, то сказати, а ні, то ні.