UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам капсульну кавоварку Keurig Проста у використанні. Можна налаштовувати об'єм та міцність кави. Працює, як швейцарський годинник. Єдине – немає піддону для крапель, проте це ніяк не заважає варити вранці смачну каву. Розміри: 32,3 см, 46,5 см, 40,6 см Вартість: 15 CAD (ціна упаковки кави). Самовивіз з Beltline.
-
Доброго дня !!! Есть проект надо сделать если есть фреймеры то готов сотрудничать
-
Тоді, на жаль, не підкажу((( Ми також міняли паспорт, дитині, але ще до того як отримали запит на вклейку візи . І потрібно було писати листа в Кризовий центр ( з поясненням ситуації та наданням фото нового паспорта). Лише після того отримали запит на вклейку і відправили новий паспорт. Можливо Вам також потрібно в Кризовий центр написати. Тому , що на візі, яка влеюється в паспорт , прописують серію і номер паспорта. Щоб Вам туди не вписали дані старого паспорту
-
На своем примере заказывала пальто с амер сайта. Цена примерно из вашего диапазона. По итогу мне вышло +100$ примерно дороже. 15$- была доставка. Возможно на технику как-то иначе считают? Не знаю. Но явно было больше чем 5% Но если разница небольшая- закажите в Канаде.
-
Друзі, треба порада. Ми тільки приїхали, шукаємо будинок і ось в неділю побачила в одній з місцевих пабліків оголошення, будинок як нам треба, ціна нормальна, ну все супер, оголошення від власника, я написала, він сказав що перегляд можливий на вихідних, вчора нам апруфнули інший будинок який нам не дуже підходить, і я написала цьому власнику чи ж можливість завтра заїхати в його будинок, так як часу в нас немає чекати вихідних, він сказав так, скинув договір яких доречі доволі лояльний, прописана оплата за перший місяць та депозит, хоча ми всім пропонували оплату на 3 місяці вперед так як немає ще роботи, ми підписали він попросив оплатити депозит та оплату за перший місяць, я запропонувала скинути 1000$ як гарантію що ми серьезно налаштовані, після оплати там подзвонили з банку і сказали що вони відміняють переказ що це схоже на Скам. Зараз власник пропонує скинути гроші через paypal, я написала що не згодна і ми можемо оплатити завтра при зустрічі і після огляду документів на будинок. Що порадите? Тут так прийнято? Чи можна якщо що відмінити платіж в PayPal?Будинок дуже класний і нам Підходить по всім параметрам, але стрьомно задонатити шахраю тисячу баксів 🤦♀️ та й з першого будинку вже на пʼяти наступають🙈
-
Привіт! Хтось може поділитися контактами нотаріуса з України? Треба взяти зразок довіренності 🙏🏻