UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А взагалі комусь вдалось на них зареєструватись? Я пробувала три рази безуспішно. Можливо вам вийде
-
Здравствуйте,группа- в моём загранпаспорте вклеены фото детей( паспортов не имеют дети) ,пропустят ли их в Канаду,кто знает подскажите.Спасибо заранее!
-
Мені так сказав лікар і повторили на рецепції. Коли дзвонила на гарячу лінію лабораторії, то вони сказали «так, ми знаємо, лише 5 днів, але питання не до нас, дзвоніть своєму лікарю» )) на рецепції відповіли пробувати в інші лабораторії, або вже здавати через 2-3 тижні і вони спробують до моєї справи додати пояснення, чому я так довго не здавала аналізи
-
на днях выложим запись встречи с @ellataxes про налоговую систему Канады, и как можно получить денежные плюшки, которые положены всем жителям Альберты. там интересно 💙💛
-
И мне скиньте пожалуйста.
-
Ребят, кому интересна жизнь в Калгари и в целом как устроены процессы в Альберте, подписывайтесь на наш канал, мы туда выкладываем ништячки от разных интересных людей, с которыми встречаемся и берем интервью - www.youtube.com/@uucalgary
-
иммиграционніе дела не покріваются страховкой