UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Booster seats are not required by law in Alberta. Drivers must ensure children aged 6 to 15 or who weigh more than 40lbs wear a seat belt. However, booster seats are highly recommended because they help position a child so the shoulder-lap belt fits across the child's chest and hips, rather than their neck and stomach.
-
youtu.be/gI4MauGe-fo?si=7sUZBBOpPF2Daw64
-
Здравствуйте, можно ли предоставлять услуги по оформлению бровей , ресниц на дому ?
-
Можно конечно. Вы и в самолёте сможете зарядить.
-
Друзі, Калгарі привіт. Терміново шукаю 2 автокрісла: - починаючи з 10 кг (2 роки). Та - 20 кг (6 років)- можна крісло чи бустер. Може хтось віддає чи продає по низькій ціні!
-
В аэропорту Калгари можно зарядить телефон без переходника? Есть не канадские розетки?
-
Подскажите, в аэропорту зарядить телефон без переходника можно? Волонтеры смогут помочь?
-
У більшості авіакомпаній візок безкоштовний до 2х років , або в багаж , або під борт і потім на кожному сегменті перельоту будуть його видавати . Води і харчування для дітей дозволяється , але на рахунок води в якій скількості для дитини точно вже не пам‘ятаю .
-
Эта инфа на скрине от человека , который рассказывает что податься по Альберта opportunity stream нужно платить 500$ США и о том что кроме WES на пмж ничего не нужно . Так что я бы сильно не доверяла этому источнику 😏 Даже если она ходила к консультанту То что справка бессрочная это да , только она бессрочная если вы получили ее после того как покинули Украину , а если у вас была справка за 10 дней допустим ( говорю за свой случай ) до того как покинули Украину то она уже недействительная
-
Он як це працює, а я дурень по 400$ на продукти викидаю, а воно о як можна. Хоча це ще з цими фудбанками розбиратися як воно там працює, та й Лексуса нема, короче профукав я своє щастя…😂
-
Велике дякую
-
Велике дякую