UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пошук роботи - 2-6 місяців. Рахуйте
-
CCIS в аеропорту. Грошей - чим більше, тем краще
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, мої батьки летять у Калгарі, але в них пересадка в Монреалі. І пересадка всього півтори години. Оформити документи не встигнуть! Підкажіть хто мав такий досвід, як краще зробити?
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, мої батьки летять у Калгарі, але в них пересадка в Монреалі. І пересадка всього півтори години. Оформити документи не встигнуть! Підкажіть хто мав такий досвід, як краще зробити?
-
-
В мене теж саме було
-
Треба дзвонити питати, за зайві кг ціна зазвичай в космос летить
-
Там повинні бути контакти для звʼязку. Мені приходило, щоправда в США, я їм писав email. Вони попросили скан паспорта, я надіслав і прийшла відповідь що запрошення скасовано. Раджу не ігнорувати. Ви не можете бути присяжним.
-
Українська пекарня запрошує у свою команду харизматичного хлопця на посаду баристи зі знанням англійської мови. Ми шукаємо кандидата, який любить працювати з людьми, володіє комунікативними навичками та вміє приготувати смачну каву. Ми пропонуємо роботу на пар тайм (20-25 годин на тиждень) і оклад 16 доларів на годину. У нашій пекарні ви працюватимете в дружній команді, отримуватимете досвід і професійний розвиток. Якщо ви готові приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме на нашу електронну адресу [email protected] Ми будемо раді розглянути вашу кандидатуру та запросити на співбесіду.
-
Всім привіт, підскажіть може хто знає де є лікарня в Calgary без запису, волкін?
-
Хто знімав тут готівку з укр карти мастеркард?
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
-
Всім привіт Порадьте хорошого стоматолога- хірурга,потрібно видалити зуб мудрості.І можливо хто знає ,чи покриває дану процедуру бенефіти? Дякую
-
Jordan Retro 4 sneakers low prices In stock🔥
-
Добрый день всем.. Ищу работу в Калгари ( уже больше месяца ) на складах, заводах, предприятиях, строительство. В Украине у меня было уникальная профессия ( стекловар). Варка оптического стекла для разных сфер деятельности ( интернет, микроскопы, триплексы и многое другое) В Европе выполнял такие работы : - прокладка интернет кабеля - строительство домов - вулканизация - цинкования металла - сбор бетонно металлических изделий ( потолочных перегородок) - сборка мебели. Быстро всему обучаюсь..... Может кто-то сможет поделиться ссылками на предприятии или заводы куда можно сходить чтобы отдать резюме или есть электронные адреса.... Буду рад любой помощи и информации Проживаю в районе Martindale...