UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет! Есть кто продлял ворк пермит на оставшийся срок по причине продления срока действия загранпаспорта? Если есть, отпишите в личные сообщения
-
Доброго дня шукаю дитяче ліжко, комод, і стіл (парта) зі стільчиком,
-
Подскажите контакты мастера пирсинга, спасибо.
-
сварщик gtaw,smaw,fcaw,gmaw допуски по TUV, ASME, EN газовых и нефтепртводов. опыт работы со всеми типами металлов для нефте и газовой отрасли, а также энергетической промышленности р91/22/11 ss304/308/309/316/321 ищу работу в калгари. могу отправить резюме.
-
Добрий день👋 Провідні навушники (продаємо у зв'язку з непередбаченим переїздом) Користувалися лише 2 тижні Відмінно підійдуть для ігор та розмов (є мікрофон) Навушники перевірені довгою грою за комп'ютером - вухам комфортно, а також тривалими розмовами Купували на амазоні за 64.99, віддам за 40 доларів
-
Доброго дня Можливо хтось робив Standard driver's abstract 5 years для Амазон delivery driver.... Питання: Якщо я приїхав 19 липня 2023, 4 серпня 2023 поміняв права на канадські мені все одно потрібно робити Standard driver's abstract за 5 років? Чи тоді потрібно інші документи? Дякую
-
Я ток по субботам могу. А сегодня я так понял много не прийдёт, так что может в следующий раз.