UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
SMART TV никто не продает, случаем?
-
Кто знает что там за туса на сити хол ?
-
Добрий вечір, можливо хтось продає Chromecast для телевізора. Раніше начебто бачила об'яву
-
Здравствуйте, заказывала , мне звонили и я спускалась забирала , вот на днях жду еще посылку , как раз проверю как доставят снова )
-
Добрый вечер. Подскажите кто-то знает магазины No Frills. Сильно ли отличается цена от Волмарта или Суперстора и что по качеству и выбору?)
-
Есть желающие в БГ3 на плойке? Нас уже трое, ищем четвертого
-
Та Мальборо 😑 на поверсі купа дітей (хоча квартири всього 4 разом з нашою), хтось і прикарманив
-
Дівчата, підкажіть, хто вже зимував у Калгарі, як одягали і взували дітей 3-7 років? Не можу зрозуміти, чи треба дітям купувати демісезонне взуття та куртки, (легке в них є, кросівки та вітрівки)? Також не можу зрозуміти чи треба брати куртку зі штанами костюмом на зиму, чи достатньо штанів з футеру? І про взуття також, треба брати сноубутси? А черевики на штучному хутрі потрібні? Буду дуже вдячна якщо розповісте про свій досвід💕
-
Тут майже нема осені, літко-літко, і за тиждень зима. Шукайте одразу зимові речі
-
Ось я і питаю, про клімат я прочитала вже. Та в мене більш розгорнуте питання, саме до батьків, які вже зиму тут дітей вдягали
-
Як магазин називається ?
-
Да мы прям щас хотели. Ну вот часа полтора назад