UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Віддаю пакет з чоловічими речами, розмір XL Сіра кофтинка та джинси майже не одягались! Чоловік дуже засмучений, що прийшлось продавати ці речі, але вони не влізають до валізи.. За ВЕСЬ пакет речей - 25 доларів!
-
Жіночі зимові уггі, розмір 37 Носила їх 2 тижні, тому вони майже нові Перевірені канадськими морозами - ноги залишаються теплими і навіть не промокають! Віддаю за 15 доларів
-
Вітаю!👋 Віддаю пакет з жіночими речами (у зв‘язку з непредбаченим переїздом), розмір S, деякі з них одягались 2-3 рази максимум! Усі речі в гарному стані та готові приносити радість та комфорт новому господарю🙏 За ВЕСЬ пакет речей - 35 долларів!
-
Не принципово, головне щоб швидко працював, бажано десь на 10 дюймів і не за всі гроші світу😉 в цілому його задача просто щоб на ньому дивитися фільми😉
-
Вас цікавить саме епл чи будь-який?
-
Всім привіт ) Хто знає де можна порибалити?
-
Зимове взуття, в принципі і верхній одяг, краще брати місцевих брендів, вони адаптовані під великі морози, зазвичай маркування є. Ціни також від і до …. Я б радила взяти і осіннє взуття, я беру. Моїм 5,12 та 18 так і я аналогічно, часто приходили додому і ноги були мокрі, бо було гаряче. Мій середній пів зими в осінніх кросівках проходив. Як на мене «осінній стайл» (по укр. міркам) ми використовували часто, тут не порівняти із українським кліматом. Морози великі були +- до 1,5 тижня кожного місяця зими. А решта вранці прохолодно а після обіду куртку на розпашку…. Так само із верхнім одягом, краще взяти щось, по типу лижній костюмів, не товсті (і буде як осіння і як зимова). І одягати шарами, щоб можна було знімати протягом дня Вітровки ми інколи і влітку використовували на футболку, ми маємо. Все залежить від вашого стилю життя і як ви відчуваєте холод- тепло. В Канаді взагалі дітей не «шубкають» (живемо навпроти школи і бачили багато цікавого за зиму) і здалеку можна визначити де українські діти, а де місцеві😜
-
[email protected] сюда пишите, спросите как вам получить лицензию, вам ответят, нужно подтвердить документами свой опыт и сдать экзамен
-
Без понятия. Я писал уже неоднократно, что я не занимаюсь трудоустройством Украинцев на работу. Я пытаюсь только помочь новоприбывшим Украинцам, делая фото объявлений Now Hiring или We’re Hiring и публикую их во все телеграмм каналы Calgary, в которых я есть. Может кому то это облегчает поиск работы.
-
Доброго дня. Подскажите будь ласка як бути по перліту у аеропорт Калгарі. Пошагово. Що спочатку, забрати багаж, а потім к іміграційному офіцеру? А куди іти після цього? Мы зареєструвалися на безкоштовне житло. А де знайти той офіс у аеропорту? Допоможить будь ласка.
-
Доброго дня, друзі)) Шукаю роботу як майстер манікюру та педикюр. Бажано, щоб була можливість зробити PR. Досвід роботи 7 років
-
Доброго дня. Подскажите будь ласка як бути по перліту у аеропорт Калгарі. Пошагово. Що спочатку, забрати багаж, а потім к іміграційному офіцеру? А куди іти після цього? Мы зареєструвалися на безкоштовне житло. А де знайти той офіс у аеропорту? Допоможить будь ласка.
-
Какой уровень языка и опыт нужен?