UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну пару-тройку раз скачать думаю ничего страшного, теоретически. Раздачу закрыть само собой
-
www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/duplex/2-bedrooms/parkdale/539535 What a great place to rent! My family lived in the basement suite and was very happy. Big windows. Great location. Quiet cul-de-sac. Please forward to any Ukrainians looking for a place to rent!
-
Всем привет! 😊 Ищем работу на производстве, складах , заводах в должности помощника мастера, упаковщик, фасовщик. Альтернативный вариант может быть - строительство, а именно внутренние работы: гипсокартон, шпаклёвка, покраска, ламинат. Или помощник мастера в строительстве. Будем благодарны за предложение о работе! 😊
-
Вже кидаю 1,5 місяці нажаль нічого
-
Гриль Weber в гарному стані. www.facebook.com/marketplace/item/162662130218420?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A965c170f-2b91-4b94-9d72-932eb0cdca92
-
Pablosky 36 розмір Ортопедичні,всередині шкіряні 📍Cranston 25$
-
Всім привіт Продаю кросівки ASICS 35,5 розмір Стан нормальний 20$ 📍Cranston
-
Ребята всем привет . Ищу ребят на установку плитки . Нужны ребята с опытом работы по плитке . Зарплата будет обсуждаться на месте. Нужно автомобиль и будет большой плюс если есть хоть какой-то инструмент но если нет инструмента ни так страшно. Фирма молодая. Нужны позитивные ребята и готовы работать.
-
1. Це різні кейси, я думаю що ні
-
Я старый нидфорспид и Аллоды тянул и без ВПН, только раздачу зарезал под ноль. Писем счастья не было. Однако оно все на новой Винде отказалось запускаться, а времени "пилить напильником" у меня нет
-
Це після тесту направили до школи, але я ще чекаю чергу
-
Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.
-
хлопець просто мабуть зі злотих переводив в CAD але по факту тут техніка епл дешевше аніж у Польщі а з іншого боку, я вже і не чекаю що тут щось буде дешевше або краще аніж на маркетплейсі)
-
Ищу работу на front desk/office administrator, либо server. Также рассматриваю работу преподавателем английского (по специальности преподаватель). Напишите, если есть вакансии🙌