UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю. Підкажіть, куди можна подзвонити з приводу своєї заявки на повернення gst і climate? Подалися ще укінці червня
-
Привіт, моя подруга шукає няню для своєї дитини, нижче її доволі прості вимоги: Ok, they definitively need to speak English for me, my requirement is experience with babies from 8 months and up. My goal would be to have them come at my house 4 or 5 days per week (not the weekends) for September, October and part of November for starter. На мій погляд, ще буде класно, якщо ви справді любите дітей і свою роботу) Пишіть мені в особисти, якщо бажаєте спробувати податися на вакансію😌
-
Дорогі батьки ! Хочу запросити ваших діток на Майстер класи на постійній основі 💛 У місці Сalgary Заняття проводжу як групові так індивідуальні Знаходжусь у центрі міста , за адресою : 800 5 Ave SW Для запису пишіть у П/П Шукай у Instagram: Art_calgary До зустрічі 🍁🍂
-
Продам комплект. Стіл + 4 стільця. В гарному стані. Район Riverbend. Ціна 100 CAD.
-
www.alberta.ca/dental-fees?fbclid=IwAR0rPvMSnuqJ3CrJiUxF3VmAG0091DA8XbObzVpeuXJmj1wkmMDJMoAl4Ao
-
Мы делали тут MoJo's License & Registry в феврале на адрес отеля. Тогда у них не было строго с подтверждением адреса, но не знаю делают ли на почтовый ящик.
-
Ну ось тепер ми знаєм де!🙂