UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, це зрозуміло. Дякую))🙏 Але... теоретично... я ж можу знайти хорошу школу, дізнатись чи приймають туди емігрантів, потім знайти житло до якого підв'язана ця школа? І тільки потім записувати туди дітей
-
Куплю кровать большую
-
Просто ми хотіли зняти житло в центрі а там, здається школ немає... таке може бути що нам доведеться до школи далеко їздити? І може хто знає чи є в центрі школи, чи беруть туди емігрантів?
-
Доброго ранку 👋
-
Теоретично - так, але де гарантія того, що будуть місця у цій школі, коли пройде час для пошуку житла?
-
То, я так розумію, що навіть якщо ми знайдемо житло тогарантій взагалі немає, що наші діти підуть до школи, що може ніде не бути мість і нам або сидіти вдома або школа десь дуже далеко? Це просто версії... поправте мене якщо я помиляюся Просто в цьому питанні тільки почали розбиратися
-
Так бачили, саме в тому районі де ми були там гарно. Але пусто наче там ніхто не живе... І також розумію, що знайти житло важко тому потрібно погоджуватися на те що є... мы покищо не втрачаємо надію і шукаємо далі
-
Тут з пошуком житла повний капець , з дітьми темпаче, мало хто хоче здавати житло Самі обійшли 10+ апарментів, залишили 30+ заявок на рентфаст (відповіли по ним троє) Тут треба спочатку знайти житло а потім по факту йти у садок у тому районі , бо за 2 неділі знайти житло у тому районі де ти хочеш з дітьми фактично нереально (дуже тяжко )
-
Дякую. зрозуміла)
-
Житло і ще раз- житло, а школи плюс/ мінус однакові. Через деякий час, як що щось буде не влаштовувати, змінете місце проживання і школу.
-
Як знайдеш роботу менеджером закладу , то візьми мене на роботу 😅
-
Я планую в листопаді з Франкфурта