UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Намагаюся відкрити чекліст документів для подачі на PR після номінації AOS. www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5690e.pdf На всі документи видає отаку помилку. Підкажіть будь ласка, хто стикався, чи вдалося вирішити проблему? Якщо у когось цей чекліст є завантажений, буду дуже вдячна якщо поділитеся файлом 🙏
-
В Kalyna також є
-
Доброго дня, шукаємо четвертого хлопця для того, щоб знімати 4 кімнатний будинок (повністю новий і у вас окрема кімната), фото-відіо в лс. Виходить 650 $ + комунальні з особи.
-
Пользуемся почти год. 75 за 50. Проблем нет - за все время раза 3 перезагружал оборудование. Но нужно учитывать, что upload у них никакой - что-то около 5 Мбит/с - если нужно стримить/регулярно выгружать большие объемы (видео, например), то oxio для этого совсем не подойдёт.
-
Кстати да, сегодня обошли три отделения - среда везде ближайшее.
-
Я тоже планировал придти, но работа :-/
-
У нас цивилизация по планам, но некоторые работают, так что можем не успеть до закрытия, поэтому, наверное, соберёмся в другом месте))
-
В бурятію 😀
-
👓🕶️ Сонцезахисні окуляри або окуляри для зору після діагностики💛 ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами❤️ Писати в лс ✍️
-
Підтримую, не мала ніяких проблем з ним🤷🏻♀️