UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Есть еще такой южнее Калгари. http://www.saskatoonfarm.com/ goo.gl/maps/okGmbz9MdDMoa3a1A
-
Добрий день, може хтось знає точно та підкаже. Якщо отримала зарплатню на банківський рахунок, але без вирахування податку - то це значить що я просто ніде не була зареєстрована як робітник чи це дивний роботодавець і щось не законне робить? Як бути в цій ситуації? Чи я тепер повинна подавати ці податки сама?
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Терміново! Необхідна операція! Просимо репосту. ❤️❤️❤️ Крихітний Ярославчик в реанімації, дуже потребує допомоги. Йому потрібна термінова операція на головному мозку. Малятко народилося на 29 тижні, внаслідок цього розвинулася гідроцефалія. Зараз мозок Ярославчикика під постійним тиском, і не розвивається. З багаторічного досвіду знаємо, якщо хірургічне втручання зробити вчасно, є великі шанси на одужання. Необхідна сума на витратні матеріали для операції у випадку Ярославчікика - 30 000 грн. Ця сума є непідйомною для звичайної сім‘ї 🙏 Звертаємось до кожного доброго серця! Наш Ярославчик понад усе хоче одужати та вірить у наші чуйні серця 🙏 Разом ми можемо набагато більше, ніж думаємо! Подаруємо шанс на життя! ❤️🙏❤️ Допомогти можна з будь якого банку за реквізитами: 🙏🙏🙏 Карта батька: Абрамов Юрій 5169155121503146
-
Добрий день, може хтось знає точно та підкаже. Якщо отримала зарплатню на банківський рахунок, але без вирахування податку - то це значить що я просто ніде не була зареєстрована як робітник чи це дивний роботодавець і щось не законне робить? Як бути в цій ситуації? Чи я тепер повинна подавати ці податки сама?
-
Мені треба після перетину кордону після виїзду з України. Бо хто його знає наших прикордонників . На біометрію з'їздив до Польщі норм, але хто його зна що там змінилось за півтора роки
-
ООО, ця группа яка мені потрібна, я за ними довго стежив Але на весні вийшов. Думаю звернутись до них
-
потрібно розуміти що квитки не від лоукостів, тому через westjet та інш. може бути дешевше, якщо не враховувати багаж та якусь гнучкість при зміні планів. довго моніторів цю групу, біля неї пасуться шахраї, тому вона закрита, періодично її відкривають для спілкування, поки когось знов не зловлять шахраї, яки пишуть від імені адміністрації групи. в закрепах там є посилання на відгуки від клієнтів, їх тисячи. працівники дуже завантажені, тому відповіді можливо доведеться почекати, жаліються що не відповідають взагалі, але нам квитки зробили за чотири дня після звернення до них у телеграм. спочатку передплата 150$ за квиток, після - підбор з бронюванням, ваше підтвердження, викуп квитків, ваша оплата залишку суми. бажано мати доларову картку щоб не було втрат при конвертації. бачимо квитки викупленими на сайті та в застосунку люфтганзи. обіцяють подальший супровід, але це вже майбутнє гадаю за цей відгук можна просити там додаткову знижку
-
Доброго дня. Чи дають ще готель в Калгарі ? Якщо да то на скільки ?