UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі порекомендуйте будьласка контакт (автомобільну страхову компанію) з України, де можна отримати довідку про стаж водіння тощо. З інших установ довідки вже є, перекладені, та нотаріально завірені, а от зі страховою не має зв'язку. Дякую.
-
Просто поверніть)
-
1122 15 Ave SW #507, Calgary, AB T2R 1K5, Canada
-
Спорить в чатах давно бросил, уговаривать тем более не собираюсь. Но логику свою поясню: прочитайте все пункты, где есть приписка if applicable: например, если человек менял имя или дату рождения, то к нему 2-й пункт applicable, и он должен предоставить соответствующий документ; если у человека умирал супруг, то 4-й пункт к нему applicable, и он должен предоставить свидетельство о смерти; если у человека есть national ID, то должен ли он его предоставить, как думаете? В любом случае, удачи в заявке!
-
Там дуже багато невідповідностей. Наприклад є 24 години на виліт, а не "в той же день"
-
Добрий день, моє ім'я Катерина. Я - графічний дизайнер та іллюстратор з досвідом роботи 3 роки на фрілансі. Приїхала у Калгарі зі своєю сім'єю цього літа та зараз активно шукаю роботу full time як графічний дизайнер чи іллюстратор. Можливо хтось працює у компанії де потрібні дизайнери та може дати актуальну інформацію про це? Буду вдячна будь-якій інформації!🥰
-
@calgary_it
-
та мені б будь яку)) Я ще особливо в цьому не розбирався бо далеко ще до повного року роботи ,але чув що якщо немає диплому то піар не отримати