UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дуже дякую
-
Хтось з таким стикався. Я приїхав 07.09 ще місяць не пройшов, а баланс вже в мінусах🤷♂️😂
-
🛫 Доброго ранку Вилітаю до Калгарі з Франкфурта 25 жовтня Кому потрібно щось передати пишіть в особисті повідомлення. 🚀
-
Дякую!!!
-
🤔я скинула і мені все пропало, тому так написала) ну супер що у вас получилось👍🏻
-
Tatiana Lesyk: kidsportcanada.ca/ Вчора оформила грант на футбол, сьогодні одобрили на 495$☺️Користуйтесь🤗
-
Добрий вечір Підкажіть, будь ласка, таке питання. Як обчислюється податок з підробітку, коли, крім неї, є основна робота. Наприклад: є основна робота. Зарплата 70 тис. на рік. Є підробіток. Прибуток від неї буде 5 тис. Я Self employed. Жодного бізнесу не відкривав. Працюю під своїм ім'ям. Запитую тому що заповнюю свій перший invoice і не розумію чи варто мені додавати tax в кінці для замовника. Якщо так, то якщо замовник з іншої провінції, а я перебуваю в Альберті - мені альбертівський такс додавати? Заздалегідь дякую
-
А скільки це коштує в Канаді?
-
Сорри, Ростислав просто у меня в первых списках после @ идёт, когда тегнуть хочу кого-то
-
Я для тебя пустое место(