UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте, лечу в Калгари, нужна работа и максимально бюджетное жилье (комната или другие варианты). Есть виза по cuaet, образование - степень магистра, право, из опыта, немного работал и стажировался по профессии, потом работал не по профессии, мерчендайзером на PepsiCo и в продажах. На английском могу сказать и понять что то простое на бытовые темы (учил в школе, а в обычной жизни более 10 лет им не пользовался, потому нужна практика, надеюсь в среде с носителями языка удастся побыстрее подтянуть его на должный уровень) планирую получить вид на жительство, именно с этой целью и была выбрана Канада и Альберта с ее иммиграционными программами, нужна работа на full time которая подходит под номинации. Мне 27, я один, без вредных привычек, не курю, не употребляю алкоголь, домашних животных нет.
-
Всім привіт. Друзі, хто знає, дайте відповідь на таке питання будь ласка. В мене є пасивний дохід в криптовалюті який може покрити ціну оренди квартири. Я не хочу виводити їх в чорну. Я хочу виводити по нормальному і платити податок. Як це правильно зробити? Якщо не тяжко напишіть в приват. Дякую
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка , хто вже летів з дитиною, до Канади , без батька , треба тільки віза CUAET в паспорті для дитини чи ще окремо дозвіл на вивіз дитини завірений нотаріусом ? Дякую за відповідь .
-
23 года, нынче работаю на кухне, до Канады - организовывал гонзо экскурсии, ивенты и пытался в онлайн бизнес. Ищу сожителя/сожительницу для совместного снятия студии/ван бедрума возле (в километре-двух) от 638 17 Ave SW, Calgary, AB T2S 0B4. бюджет квартирки до 1500 (обсуждаемо). Заезжать планирую через неделю. О тебе: Нормальный человек с творческим уклоном: Панки, хиппи и прочие эльфы приветствуются. О себе: Каждые выхи катаюсь в горы, каждый вечер играю в кампупер. Люблю смотреть в трубу на звезды и играть в настольные игры. В целом довольно гиковатый и спокойный парень, но всегда готов взять вел и проехать 200 км
-
Всім привіт, може хтось найближчим часом звільняє однокімнатну квартиру і шукає когось на своє місце? Розглянемо всі пропозиції. 2 дівчини з маленькою собачкою 4 кг, шукаємо однокімнатну квартиру або бейсмент, орієнтовно район даунтауну біля центру (готові розглянути й інші райони). Від 01.11. Будемо дуже вдячні за допомогу!
-
Всім привіт, я спеціаліст з якісної таргетованої реклами в Instagram, Facebook та просуванню через Telegram💻 🔥Залучаю максимальну кількість потенційних клієнтів на ваш аккаунт за допомогою, не тільки, налаштувань та рекламного бюджету, а також — креативної стратегії. Для більш детальної інформації - звертайтесь в особисті повідомлення💬
-
В Гугла вже спитали?
-
Meest компанія. Є пункт в магазині Kalyna
-
Але ми будемо сумувати за вами.