UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, підскажіть де краще в Калгарі поміняти usd to cad
-
Доброго дня хтось працює у сфері проектування . Хотів би поспілкуватися бо навики є освіта є але не знаю треба ці навики в Канаді чи ні яка ЗП які вимоги від роботодавців
-
Сподіваюсь , допоможуть.
-
[email protected] Centre of newcomers Пишіть в цю організацію Вони теж допомогають з житлом , нам дуже помогли та з безкоштовним трансфером до готелю , ccis дуже погане відношення до українців !
-
Доброго ранку. У комплексі де я живу (Russet Court, біля Rundle station, NE; поруч Sunridge mall) від Boardwalk будуть вільні 2хбедрумні апарти з 1го листопада. Якщо комусь цікаво, то можу надати контакти лендлордів у ПП
-
Через DocuSing?
-
Доброго дня, хтось стикався з єлектронним договором оренди житла разом з єлектронним підписом. Чи поширена тут така практика?
-
Продам чоловіче взуття з металевим носком Нові чорні кросівки з металевим носком. Довжина по устілці – 30,5 см. (Розмір 45-46) Віддам за 20 САD, забирати в Downtown.
-
Комната в двухкомнатной квартире. Район Даунтаун. 11минут пешком до остановки си-трэйна "Саналта". Только для мужчин.875+60, заехать можно сразу после заключения контракта. Сегодня после 6 pm могу показать эту комнату.