UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий ранок. Шукаю із сином і маленькою собачкою однокімнатну квартиру, чи бейзменд в Southwest ерії. Можливо у когось із вас є якісь контакти куди можливо звернутися.
-
На пену должен быть отдельный пистолет, если из одного и того же пистолета откуда идет воск и обычная вода то это не пена а мыльный раствор, а вот пистолеты с пеной у них почему то с щетками идут, или просто я ещё не нашел такую мойку где пенный пистолет будет без щетки
-
Майже всюди, той самий пістолет
-
Кто знает в Калгари есть мойки самообслуживания что бы пена была не с щёткой а просто из пистолета наносилась? Это просто жесть, какой додит придумал пену с щеткой наносить 🤦🏻♂️ приезжаете вы на мойку начинаете наносить пену с щётки растирая при этом пишинки песка грязи по кузову тем самым царапая его 😬
-
Тут я)
-
Хахаха ) да нашёл, Андрей зовут из БестБай - попробую дописаться )
-
Їх тут щонайменше 3, та ще 2 забанені :)
-
Дякую
-
Гоу)
-
О 12:40 точніше
-
KLM об 11 ранку?
-
Всім дякую, хто відгукнувся)
-
Доброго ранку! Баче Бог Вони старалися. (Якщо це для Вас не аргумент, то читайте далі) Вітати не потрібно, але мав 7-го жовтня мав ДН, і вирішив запросити друзів які ніколи і ніде не були в нічних клубах міста, на виступ чарівної Анастасії Лужнік в нічний клуб Аура, *ля, це жесть-їм напевно сподобалося, бо полягали спати без задніх ніг, я хотів написати якоїсь критики за невиправдано дорогий бар в клубі і т.д, але хто я такий щоб засуджувати, Всім гарного дня А хто йде до церкви, то поставте будь-ласка свічечку за всіх Терезів цієї групи, будьте чемними, а неперевершеними Ви і так є!
-
та любая, которая ближе к вам. вы ж не будете ездить с севера на юг, если вам посоветуют в другом районе города?