UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Плануємо летіти Варшава Торонто , в Торонто будемо в 20.30 вечора , після оформлення вору перміт плануємо купувати білет до Калгарі ( нас четверо , двоє дорослих та двоє дітей ). Хто був такій ситуації ? Чи є можливість купити у вечері квитки на літак до Калгарі ? Чи є можливість переночувати в Торонто до ранку ? ( готель біля аеропорту дуже дорогий )
-
також цікава ця інформація
-
Ребят, а кто летел с животным и у кого животинка была с украинским паспортом. Вы меняли на европейский формат и нужно ли?
-
Я б к воскресенью склонялся
-
Действительно собрать надо, я в деле. Надо просто что б кто-то людей собрал)
-
Всім привіт! Потрібна людина, яка має досвід мобільної зйомки, напишіть будь ласка в особисті 🙏🏻
-
Всім привіт! Потрібна людина, яка має досвід мобільної зйомки, напишіть будь ласка в особисті 🙏🏻
-
Підкажіть, хто шукав роботу в ІТ - чи є сенс відправляти CV до прильоту в Калгарі? Відправив близько 50 CV - прям по нулям фідбеків. Було одне знайомство, але профіль взагалі не мій. Відгуків нуль. Просто ходити по офісам з роздрукованим CV на папері - то мабуть для ІТ не дуже підходить?
-
Лінкедін та Індід вже нічого нового не видає останній тиждень. Чи є сенс звонити в компанії мого профілю і питати, чи не треба їм я? Це може спрацювати в інших сферах, але навряд в ІТ. Чи я помиляюсь?
-
Робота в Америке на траке від А до Я 1 Программа U4U 2 Зустріч в Аєропорту 3Поштова адреса в USA 4 Житло 5 Виготовлення початкового пакет документів ( дозвіл на працю, SSN, банк, мед. страхівка) 6 Водійське посвідчення на легковий автомобіль 7CDL школа 8 Працевлаштування Консалтингова компания Рукрутінгова компанія АвтоШкола CDL Наших офіси : Украина : Київ Польша: Перемишль Англия Лондон Ирландия Дублін США Філадельфія , ЧIкаго ✍ ПИСАТЬ СЮДА 👉 @mantrackusa
-
Це як?