UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, знающие люди. Родители привозят подростка (17 лет) в Калгари, хотят устроить его в школу, а потом на несколько месяцев уехать. В Калгари есть старший совершеннолетний брат, с которым, собственно, и будет пока жить подросток. Надо ли делать на старшего брата доверенность на всякий случай до возвращения родителей? Или оформлять опеку через суд?
-
Он пытается картой расплатится, трансфер ни при чем, насколько я понимаю. Там "проходит", а не "приходит":-)
-
Привіт! Мені потрібно дітям оформити візітор візи у новий паспорт з Канади. Чи хтось це робив останнім часом? Підкажіть, будь ласка, як ви заповнювали документ? Від свого імені чи від дитини? Віза у мене діюча є, у дітей теж, але у моєму паспорті вони
-
Я был в трёх банках год назад, когда аккаунты открывали, и CIBC был самый лучший из них.
-
Що означає не приходить оплата онлайн? Якщо вам хтось відправив на вашу електронну адресу трансфер його треба задепозитувати (якщо ви не налаштували авто депозитування). Вам приходить електронна адреса і там питать вибрати на рахунок якого банку внести ці кошти.
-
ТД вообще дрочь, имхо:-)))
-
Так, я знаю, що наново подаватись. Ми зараз в Канаді, але діти по суті «не виїзні». На сайті можна податись на trv, але я на цьому етапі не знаю точно як саме заповняти, бо якщо заповняю від свого імені, то там для мене віза оформляється, а мені потрібно лише дитині
-
Возможно, я нарвался на плохого менеджера, может быть и такой вариант.
-
Ні, це за місцеву валюту😂
-
Ого, а какие банки? СIBC никаких нет проблем, плачУ и кредиткой и дебетовой в интернете, google pay
-
Доброго дня всім! Підкажіть, якщо рейс через Лондон, але з пересадкою між аеропортами, то логічно, що потрібна віза, чи дають якусь транзитну на один день?
-
Зашёл в одно отделение и мне сказали кредитку не дают без работоустройства. На тот момент не было работы