UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не во всех реджистри.
-
Зараз автор скаже відреставрував і вирішив підзаробити
-
Дякую))
-
Всім привіт. Хто знає магазини брендові або просто хорошої якості з нормальними цінами на зимні куртки , взуття? Дякую))
-
Актуально?
-
Віддам цей кожаний діванчік! Краще не можу сфотографувати , бо заставлений і стоїть у гаражі!
-
Так, скоріш за все будуть. Коли я сдавав то на вибір було мов 20. Хоча зауважте, що інколи переклад українською у них не зовсім вірний, можете зробити помилку через те що вони переклали неправильно. Хоча я сдав українською і з першого разу
-
Віддам спрінбокс 200/95.
-
Добрий день. Ми з чоловіком шукаємо окрему кімнату з 25 жовтня. Даунтаун, довкола нього чи до 15 хв до C-train у районах NW чи SW. Бюджет: до 900$ максимум. Строк: місяць чи два. Важливо: НЕ БЕЙСМЕНТ, в кімнаті двоспальне ліжко та хоча б один стіл зі стільцем, нормальний Інтернет, тепло, мікрохвильова піч та пральна машина у доступі. Бажано багатоповерховий будинок. Без дітей та собак у сусідів. Є рекомендація від попереднього арендодавця (не Канада). Ми молода спокійна пара, без дітей, без тварин та шкідливих звичок. Залюбки підтримаємо бесіду, якщо буде бажання поспілкуватися. Якщо ви інтроверт, то будемо це поважати. Не шумимо, посуд за собою миємо і взагалі звиклі до життя у компанії.
-
Друзі, ну це ж очевидно, щоб працювати в Альберті треба бути зареєстрованим тут. Навіть якщо хед офіс в Торонто чи штатах. Ти не можеш відкрити Мак в Калгарі без реєстрації в Альберті. Про це і йде мова, що іноді є компанії які тут не реєструються так як працюють або дистанційно або на підставі федерального законодавства. І такі компанії і їх працівники Альберті не потрібні, тому і бачимо цю норму.
-
Під такий бокс віддам підставку.
-
Привіт ) з 1 листопада звільняється 1 bedroom у районі Elbow Drive SW (поблизу ТЦ Шінук). Це ідеальний варіант для новоприбулих, оскільки потрібно заплатити лише за перший місяць проживання, без депозитів. Також в будинку є басейн, сауна, спортзал, кафе, магазини та аптека. Зупинки автобусів одразу під будинком, неподалік станція сітрейн. Можна з чотирилапими. Вартість: 1895 дол + комунальні лише за електрику