UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пройдите, я точно не помню. Около магазина вон статуя медведа
-
Слушайте, а сколько в среднем вагю стейк стоит? 150-200$?
-
Тут вказані 2 кроки, які ви повинні виконати для реєстрації. Те, що ви кажете, написано у кроку 2. Ви можете зайти у акаунти через звичайний вхід або ж через альбертівський акаунт, але перш за все вам треба зареєструватись, як це пишеться у кроку 1. Тому у вас і не виходить. Може вам дійсно ваші знайомі не дорозповіли, як вони це зробили.
-
Привіт! Продам PS5 з дисководом. Маю один джойстик, одну гру, але не має коробки. Ціна 500$ Стан гарний, все працює справно За подробицями в особисті, дякую ☺️
-
-
спасибо, 👍
-
Спробуйте зайти через банк, якщо є рахунок в банку який там висвітлюється . Я саме так реєструвалась до подачі податкової, але після обробленої заявки на GST ( у них повинна бути інформація про доходи за минулі 2 роки) Обирайте Sign-in Partner www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/account-individuals.html
-
🔥Вчимо англійську з кембриджським екзаменатором👨🏽🎓 Привіт, мене звуть Чарлтон. Я професійний викладач англійської мови, а також акредитований кембриджський екзаменатор. Англійська для мене рідна мова, оскільки я народився в ПАР. Крім цього я сам володію 9-ма мовами і знаю як можна викладати і вчити іноземну ефективно☝🏽. У мене є сертифікати про здачу більшості мовних іспитів з англійської, які є зараз у світі🌎 Також у мене є своя мовна школа Charltons Club, яка знаходиться в Одесі. Багато українців, які виїхали до Канади, зараз шукають можливості підтягнути свою англійську, в т.ч. для здачі мовних іспитів в цій країні. Я буду радий допомогти вам на цьому шляху. Так, я не знаходжусь в Канаді, але на онлайн заняттях можу підготувати вас до здачі CELPIP, IELTS або просто підтягнути ваш рівень англійської. ✅Ви можете обрати індивідуальний формат або груповий, якщо будете займатися з друзями або сім'єю. За всією інформацією пишіть в особисті повідомлення. Ми зможемо провести консультацію або безкоштовний пробний урок🎁 Всім гарного дня!🌞
-
Footlocker, sportcheck і моно-брендові магазини