UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
актив?
-
покупал 2 машины с аукциона, оформлял за 1 день без каких либо инспекций
-
Кто еще хочет линкедин расширить?! Давайте добавляться)
-
Ребята, а кто уже подавался на эвалюацию с магистерским дипломом? А сайте ВЕС написано, что в таком случае бакалавр сабмитить не нужно, но на практике я не от кого такого не слышала. Подскажите действительно только на основе магистра делают евалюацию всех пяти лет обучения ?
-
Продам комод 30 cad
-
Продам комод 30 cad
-
Хотіли, аби Ви нам свого часу приділили 👍
-
В ЖК все окей, і в нас також 😂 єдине, що вся сім’я закинула по-черзі те ж саме оголошення в цю групу)
-
Індус любитель готувати карі 😁
-
Кто-то знает, есть ли в Калгари курсы английского с уровня B2 на С1?
-
1-bed apartment for rent at 1419 17 ave NW Calgary. The rent is $1,600, water and heating are included. Available from November 01.
-
Привіт ) з 1 листопада звільняємо 1 bedroom у районі Elbow Drive SW (поблизу ТЦ Шінук). Це ідеальний варіант для новоприбулих, оскільки потрібно заплатити лише за перший місяць проживання. Без депозиту для українців. Також в будинку є критий басейн, сауна, спортзал, кафе, магазин та аптека. Зупинки автобусів одразу під будинком, неподалік станція сітрейн. Можна з чотирилапими. Вартість: 1895 дол + комунальні (електрика)
-
Продам Freemotion indoors bike S11.9: - ідеальний стан - дуже зручний Ціна - 700$
-
Вы спросили про работу в канале для Калгари, поэтому я ответила то что входило в эту тему)