UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую🙂
-
Робіть паспорт, робіть візу і тоді зможете повернутися.
-
Всім привіт! Мене звати Тарас, прилетів до Калгарі сам не маючи жодних знайомих тому не проти нових знайомств 😊 Зараз я в активному пошуку роботи та житла(кімнати) Маю великий досвід роботи у багатьох напрямках підлаштовуюсь під будь яку роботу! Останній рік я працював кондитером та офіціантом в 4* готелі. Присутній рефересф з роботи. У сфері готельно ресторанної справи маю великий досвід працював на таких посадах як: Хостес, офіціант, аніматор, кондитер, помічник на кухні. Також маю три роки досвіду роботи з продажів автомобілів, та підготовка автомобіля для продажу(хімчистка, косметика) та створення відео та фото реклами для продажу. +SMM Готовий до будь якої роботи! Буду дуже вдячний за будь яку допомогу! Дякую!🙏 Всім успіху!😊
-
Так а якщо нема візи в паспорті? Тільки цей лист Temporary Resident i WP
-
Тоді паспорт, в паспорті віза, і Ворк перміт на вʼїзді в Канаду для офіцера.
-
Ой я маю на увазі Temporary Resident
-
Якщо у Вам є PR, то нашо Вам той WP)
-
Окремий від WP
-
За резиденство це я про цей лист Permit Resident
-
Доброго дня. Чи може хтось мені підказати із тих, хто подався вже на PR чи потрібно переводити свідоцтво про народження та атестат зі школи і всі інші дипломи? Просто як багато ресурсів, так само багато версій. Якось не хотілося б три дипломи і атестат переводити по 300 дол. Чи скільки там Кажуть треба лише останній диплом перекласти, а ось сайт знайшла на якому ось цей список:
-
Если резиденство это не PR, то вам необходимо получить загран и на основании вашего пермита податься на новую визу.
-
Ну смотрите, пермита не достаточно. Да, это непосредственно ваше основание (ваш статус в Канаде) находиться в стране и вот без него не пустят, однако, если нет визы, то вас попросту не посадят в самолёт. Что вы имеете в виду резиденство? PR? А мед страховка, вы можете её потерять, ну или там есть определённые условия по случаям за пределами Канады, но потом вернуться и восстановить её можно.
-
Вам обовʼязково треба віза, незалежно від наявності WP. Віза - це право вʼїзду, WP це право залишатись на строк його дії, незалежно чи працюєте чи ні. Без діючої візи у заграні Вас офіцер не пропустить. Вас навіть на літак не посадять, бо Візу ще там перевіряють.
-
Добрий день) Може хтось допогти інформацією, бо я зовсім не розумію де шукати… Така справа, я живу в Калгарі вже рік, якщо я хочу поїхати приблизно на рік в Україну (по стоматологічним справам) але потім планую повернутись і жити тут… Що мені потрібно щоб повернутись в такій ситуації? Я думала буде достатньо ворк перміта, але дізналась за якісь проблеми з мед оглядом та ще й в мене нема візи бо прилетіла без заграна по одноразовій візі, але є резиденство. Це погано? Можуть не пустити? Може в когось була схожа ситуація чи просто маєте інформацію?)
-
Добрий день) Може хтось допогти інформацією, бо я зовсім не розумію де шукати… Така справа, я живу в Калгарі вже рік, якщо я хочу поїхати приблизно на рік в Україну (по стоматологічним справам) але потім планую повернутись і жити тут… Що мені потрібно щоб повернутись в такій ситуації? Я думала буде достатньо ворк перміта, але дізналась за якісь проблеми з мед оглядом та ще й в мене нема візи бо прилетіла без заграна по одноразовій візі, але є резиденство. Це погано? Можуть не пустити? Може в когось була схожа ситуація чи просто маєте інформацію?)
-
Підкажить,чи можнаі купити авіа квіток на тварину на квіток підлітка 14 років?