UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вы продлевали Fair Entry?
-
Только пластиковая. На ней есть ID и они точно такие же, как и на бумажных.
-
Вот, я говорю о продлении, то, что мне сегодня сказали, нужно две карты принести
-
Продаю бомбер,розмір S, ціна 30$, сумка мішок, замша натуральна, бренд Liebeskind, Berlin ціна 50$!питання в ПП
-
Ну а чего тогда хз какая из них какая? Бумажная это базовая, после получения которой оформляли бенефитную. Фейр энтри получали по бенефитной и плюс письмо, которое прилагалось к ней.
-
Я не помню, какая их них какая, год назад получал, не пользовался, как положил в ящичек с документами, там они и лежат себе)
-
ну вспомнили на ночь глядя и ладно...
-
В районі Мальборо працює лікар. Вона наче азіатка. Але навчалася в Києві і знає російську мову.
-
Привіт Може хтось має на продаж або може віддати шини на зиму Розмір 225/65R17 Дякую за відповідь
-
Чи їде хтось машиною в Едмонтон 31-го жовтня? Є два попутчики.
-
З 1 листопада здається будинок 3 бедрум в Creekstone SW 2,500$ і депозит 2,500$. Тихе містечко, озеро. Молодий і швидкозростаючий комюніті, де вже достатньо оселилось українців. В нашому комюніті є 2 чудових дитячих майданчика, ходять автобуси до школи www.rentfaster.ca/531793 Передаю інфо від власниці за бажанням співпраці з українцями🙂
-
Також цікавить це питання.
-
АНГЛІЙСЬКА та НІМЕЦЬКА 📚 10 років викладання ✅ 🗣️ Рівень від початівця до С2✨ 🎯 Індивідуальний підхід до кожного студента 🙋♂️🙋♀️ 💼 Допомога у підготовці до іспитів та співбесіди 📝 💻 Онлайн та офлайн заняття за гнучким розкладом 📆 Розробила АУДІО курс ПОВСЯКДЕННОЇ та БІЗНЕС АНГЛІЙСЬКОЇ, де потрібно лише слухати та легко вивчати слова. Не втрачайте час – почніть вивчати мови ефективно та з задоволенням! 🌍💬 📩 Зв'яжіться зі мною прямо зараз, щоб дізнатися більше та ДОЛУЧИТИСЬ до КУРСУ 👤 Мій профіль: instagram.com/zhanna.maksymchuk?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== @ZhannaKyryliuk Почніть свій шлях до володіння англійською та німецькою мовами сьогодні! 🚀