UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте 🌞🌞🌞🌞 ❗️❗️❗️Оказываем услуги по замене автостекол🚘 ❗️❗️❗️Оказываем услуги по замене автостекол🚘 📌большой ассортимент автостекол и профессиональная установка 📌На работу предоставляется гарантия 📌специалисты с многолетним опытом работы 📌можем приехать к вам в удобное для вас время, или сделать работу в нашем помещении По всем вопросам пишите в личку✉️
-
6213 Centre Street NW Calgary, AB T2K 0V2 Тут є дівчата наші
-
Хтось збирається їхати в Едмонтон 31-го жовтня? Заплатимо вам, якщо підкинете
-
Дякую
-
Продам диван та куточок до нього, $100 Самовивіз, район шинука
-
Кто знает... ограничение с ворк Пермит можно снять и после 90 дней пребывания в Канаде или это утка 🦆 насчёт ДО 90 дней?
-
Попросите отправителя написать, что это возвратная финансовая помощь.
-
Привіт. Маріотт в даунтауні набирає працівників на парт тайм, оплата гарна.
-
Ваім привіт!)) Мене звати Леся🇺🇦 я зараз в активному пошуку роботи🙏 В настільки активному, що зараз розкажу про себе геть усе😅 В мене великий досвід роботи в різних профілях... в Україні працювала 2/2 стиліс-перукар та таксист. В Польщі - на складі та садівником🤦♀️🤷♀️ В Ізраїлі працювала в кращій школі світу з найкращим колективом, найгіршою прибиральницею😅 але я всім подобалась як людина тому мені платили🤷♀️ кажу як є... я найкращий співробітник для всіх колективів. Якщо комусь з вас сумно на своїй роботі, візміть мене в свій колектив і не важливо на яку роботу... і вам стане весело на роботі😉