UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дають лише тимчасові, пластик чекати до 2х тижнів, а з тимчасовими в реджестрі сказали, що ціна страховки до 700$ за рік більша
-
Терміново перездається дві кімнати в трикімнатній квартирі , в одній кімнаті молодий хлопець. В кімнатах є шафи-купе . Поряд магазини , автобусна зупинка, до Сітрейн 10 хв.9790 Bonaventure Dr SE. Оплата в місяць 900 дол.за кімнату.
-
Вітаю вас ! Мене звати Ян Білоголовий і я є українським адвокатом 🇺🇦 , який надає правничу допомогу за законодавством України з наступних питань: 📚 розлучення із-за кордону та стягнення аліментів; 📚 консультації з питань військового обліку, перетину кордону та інші міграційні питання; 📚 земельні спори та питання, повʼязані з нерухомим майном (продаж, дарування, міна, спадкування тощо); 📚 корпоративні права підприємств; 📚 повторне отримання свідоцтва про шлюб або про народження дитини (у разі втрати, пошкодження документів тощо); 📚 підготовка проектів довіреностей для оформлення у нотаріусів або в консульських установах. Також запрошую відвідати мою сторінку в інстаграм lawyer.biloholovyi
-
2 bedroom +1 bath townhouse Локація - 102 Grier Ave NЕ Ціна - 2100 CAD + комунальні послуги ( вартість за водопостачання вже включено у вартість оренди) Можливість заїзду - вже
-
CBE
-
Calgary Catholic School District cssd.ab.ca Ще можна тут, якщо зручніше буде ходити до католицької школи.
-
Будь как дома, Putnik, я ни в чем не откажу, ни в чем не откажу, ни в чем не откажу
-
тут чтобы попасть к семейному доктору люди год ждут если не больше
-
Продам MSA Safety Персональний обмежувач падіння Workman Web, крюк зі сталі 36C, довжина шнура 10 футів. Все справне. Ціна 100 доларів.
-
Доброго часу! Шукаю фемелі доктора. Може хтось когось порадить чи підкаже? Живу у районі SW, Beltline
-
у вас есть семейный врач?
-
у меня на работе канадец до сих пор ждет ☠️
-
Мы за год даже и не занимались поисками любого family doctor, не говоря уже о украино- или русскоязычном))
-
может в каких-то они есть