Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 538.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t503095097T Offline
    t503095097T Offline
    ar3s 💸
    wrote on last edited by
    Может кто ищет себе компьютер и монитор: Компьютер - 3750$ (купил 18 октября 2023 года) с коробками, чеками CPU i7 13700k GPU Radeon 7900XTX 24GB RAM 32GB DDR5 6400Mhz Corsair Water Cooling NZXT Elite 360 Motherboard MSI Z790 EDGE TI WiFi Box NZXT H9 Elite Power supply 1000W Gold certificate Монитор Odyssey Samsung 32” 240Hz WQHD разрешение - 535$ , с коробкой и кронштейн входит в цену
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ShelehedaHalyna
    wrote on last edited by
    Просим допомоги🙏 Шелегеда Роман, добрий, привітливий, чуйний пішов захищати свою Батьківщину, два рази був поранений після першого поранення трохи підлікувався та знову на фронт. Після другого поранення лікувався в лікарні та реабілітаційному центрі м . Києва. На даний час проходить реабілітацію в м. Клевань. Щоб бути невідрізаним від зовнішнього світу та бути в курсі подій просить небайдужих людей привести в лікарню телевізор, а також потребує фінансовой допомоги Можна відправити кошти на рахунок мами Роми, номер карти : 5355 1611 6283 4253 PayPal [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t6884658102T Offline
    t6884658102T Offline
    Катерина 💅 Богорова
    wrote on last edited by
    Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5126552347T Offline
    t5126552347T Offline
    Оладушек
    wrote on last edited by
    Добрый день, нужно ли переводить справку о прививках на английский язык, для ребенка что б он пошёл в Калгари в школу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5187160560T Offline
    t5187160560T Offline
    Hanna
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Підкажіть якщо дитині 5 років, чи можна записатися в школу в нульовий клас на повний день?
    1 Reply Last reply
    0
  • t364907194T Offline
    t364907194T Offline
    Rostyslav Blokh
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, в аеропорту є кіоск з українськими волонтерами чи щось типу того?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl Chepil
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, в зв'язку з переїздом до Калгарі шукаю одну кімнату на вийом,терміном на місяць,починаючи з 5 листопада. Якщо в когось є якась актуальна інформація то буду дуже вдячний.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halla
    wrote on last edited by
    Друзі. Потрібно передати невелику коробочку з України до Калгарі. Відізвіться хто може передати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1887811758T Offline
    t1887811758T Offline
    Віталія Тищенко-Кучменко
    wrote on last edited by
    Є. Скористайтесь пошуком по групах,і в телеграмі і в фейсбук бо часто виставляли інформацію. Здається біля 17виходу, але я точно не памʼятаю. І здається вони не постійно там знаходяться. Може ще хтось відпише вам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександра
    wrote on last edited by
    Доброго ранку!🇺🇦 Підскажіть будь ласка україномовного спеціаліста у місті Калгарі, цікавить оператор Fido. Потрібна консультація з налаштування автоматичних платежів та користування додатку. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5968210171T Offline
    t5968210171T Offline
    Валерій
    wrote on last edited by
    Може хтось може підказати,в мене таке питання, якщо я зарплатню перераховувати дружині на картку чи потрібно їй буде платити податок з цих грошей які я перераховую?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ROMAN
    wrote on last edited by
    Чи треба погодинам вписатись на рік чи якось
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ROMAN
    wrote on last edited by
    Привіт як гадаєте наприклад руфінг, взимку мало работи але , на ставкі фул тайм, часто не виходять на роботу коли сніг холод. Чи буде таке рахуватись на подачі заявкі на піар?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cheerleader
    wrote on last edited by
    Если раздел со знакомствами закрыли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cheerleader
    wrote on last edited by
    Как вы вообще тут друг с другом в знакомитесь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olaf Dos
    wrote on last edited by
    вітаю. Здається на короткий термін 3и місяці  2і окремі кімнати в 3х бедрумній кв. ( townhouse) Преміум локація: 1905 45 St NW - поки що без мебелі - заїзд 15го листопада до 15го лютого Ціна $650  - з вашою мебеллю, або $750/міс - з моєю мебелю. Все включено. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cheerleader
    wrote on last edited by
    Ужасно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cheerleader
    wrote on last edited by
    Лол
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    Ніяк. Бо ж написати людині в ПП не можна, а більше варіантів знайомства а Канаді нема
    1 Reply Last reply
    0
  • t6815010818T Offline
    t6815010818T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    🇺🇦 Слава Україні 🇺🇦 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС НА КОЛІНАХ! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. У дитини 60% опіків  тільця нам терміново потрібна допомога з коштами  на лікування! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Номер Картки  5417330104555427 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Будласочка я вас благаю допоможіть. Мені дійсно немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️🆘️ *Люди я вас благаю відгукніться допоможіть мені заради усього святого.* НАМ ЗАЛИШИЛОСЯ ЗІБРАТИ ПОТРІБНУ СУМУ 78.100грн. НА ПЕРЕСАДКУ ШКІРИ. 🆘️🆘️😭😭🙏🙏😭😭🆘️🆘️ БЛАГАЮ ДРУЗІ ДОПОМОЖІТЬ ХТО СКІЛЬКИ МОЖИТЬ Я ВАС БЛАГАЮ ПРОЯВІТЬ РОЗУМІННЯ ДОПОМОЖІТЬ МЕНІ ВРЯТУВАТИ ДИТИНКУ. 😭😭😭🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags