UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт!Шукаємо житло у Калгарі для родини (чоловік, дружина, діти 13 і 11 років), бажано 2 спальні. Прилітаємо 29 жовтня. Район не принципово який. Можемо об'єднатись з кимось і виняйти разом житло на перший час. Якщо маєте якісь контакти, свіжі об'яви, будь ласка поділіться інформацією. Дякуємо)💙💛
-
Мені одразу запропонували. Я погодилася. До речі, є рефералка від банку на $50. Якщо ще не відкривали рахунок - можу скинути ссилку. $50 вам і мені. Win &win як-то кажуть
-
Доброго дня! Якщо Ви шукаєте спосіб підвищити впізнаваність вашого бізнесу чи послуг і залучити більше клієнтів, ми готові допомогти. Наша команда, з 4-річним досвідом, спеціалізується на розробці ефективних рекламних кампаній, які приносять круті результати. Зв’яжіться з нами для подальшої інформації та консультації. Дякуємо!
-
Дякую
-
📍Доброго дня! Якщо Ви шукаєте спосіб підвищити впізнаваність вашого бізнесу чи послуг і залучити більше клієнтів, ми готові допомогти.🚀 📍Наша команда, з 4-річним досвідом, спеціалізується на розробці ефективних рекламних кампаній, які приносять круті результати.🚀 📍Зв’яжіться з нами для подальшої інформації та консультації. Дякуємо!🚀instagram.com/olegfeduk?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Это если разве что в танки не играли
-
📍Доброго дня! Якщо Ви шукаєте спосіб підвищити впізнаваність вашого бізнесу чи послуг і залучити більше клієнтів, ми готові допомогти.🚀 📍Наша команда, з 4-річним досвідом, спеціалізується на розробці ефективних рекламних кампаній, які приносять круті результати.🚀 📍Зв’яжіться з нами для подальшої інформації та консультації. Дякуємо!🚀instagram.com/olegfeduk?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Слава б-гу, нет, есть и адекватные люди:)
-
-
Четвертый раз напишите, а то ничего не понятно.
-
Мука не хуже Робин Гуда, но дешевле намного, покупаем её во Фрешко.