UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, проверял онлайн, внёс изменения в контракт, подписали через DocuSign. Оплату сделать помог друг через eTransfer
-
mailto:[email protected] Правда пишут, что жилье только для уязвимых категорий в самых экстренных случаях. Прислали письмо, типо не надейтесь) но может вам повезет, я решила не рисковать и пошла на Airbnb
-
Продаю 13 pro на 256 В ідеальному стані без жодних царапин Наклеєне нове захисне скло Кому цікаво запрошую в дірект
-
Добрый день , а кто-то отправлял посылки с Канады в Европу или в Украину?
-
В 5 хвилинах Автобусна розв'язка 15-20хвил метро 5 хвилин пішки до магазину аптек тренаж залів Кафе бари відділення банка CIBC
-
Продам: фен -15 cad, праска - 20 cad
-
Хочу перездати свою 1 bedroom квартиру Ціна 1832 Депозіт 999
-
Місто гарне, оптимальне по положенню, можливостям та не супер перенаселенне. Але щоб успішно розпочати в Канаді - все дуже залежить від вашого знання мови та професії. Також треба мати подушку грошову, аби почати тут жити і могти це дозволити собі, при врахуванні що пошук роботи у вас займе 3-5 місяців при активній роботі над цим.
-
Якщо цікаво, можете подивитись у мене на каналі відео як я починав в Калгарі (з березня 2023). Ну і знайдете корисну інформацію про оформлення документів, відкриття рахунків, пошук житла і т.п. youtube.com/@Project-Canada?si=Ib6_KqrWVCHD7R9p
-
Куди можна сходити в центрі з дітьми поїсти смачної їжі?
-
Безкоштовно. Забирати в Ердрі. Тільки самовивіз.
-
Усім доброго дня шукаю кімнату для себе .Охайний тихий , у будинку чи квартирі . По вподобанням підземний паркінг (є авто ) центр а бож не далеко від нього . Дякую усім