UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
maps.app.goo.gl/bP2htBtptYMB5QJe9?g_st=ic
-
не уверена. там уже готовые букеты. купите, пересоберите сами в какую-нибудь бумагу и все)
-
не знаю, мне его кто-то рекомендовал.
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Пельмені: Свинина, яловичина, курячий або мікс свинини та яловичини. (20$ за 1 кг) Вареники: З картоплею - 18$ за 1кг З капустою - 20$ за 1кг З натуральним творогом - 24$ за 1кг З кремовим сиром - 20$ за 1кг Для замовлення чи будь-яких запитань, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене в особистих повідомленнях. Я завжди готова відповісти з радістю і надати всю необхідну інформацію! 📍особистий самовивіз або доставка прямо до вашого дому за додаткову плату. CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Друзі, дуже прикольний невеличкий ноут. Фішка ноута, що в нього сенсорний екран, й можна з ноута робити планшет. Працює все ідеально, акумулятор живіший від всіх живих. В комплекті є чохол. 175 cad., Даунтаун, Кірбі. ProcessorIntel Celeron N3350 2 x 1.1 - 2.4 GHz, Apollo Lake Graphics adapterIntel HD Graphics 500, Core: 650 MHz, Dual-Channel Memory4 GB Display11.60 inch 16:9, 1920 x 1080 Storage 120 GB (диск С окремо) Weight1.16 kg
-
Доброго дня! Посоветуйте хорошего детского педиатра! Знаю что к нему через фэмели доктора, ну все же, может кто ходит к частному или тому подобное, поделитесь контактами хорошего специалиста! Спасибо большое!
-
Куплю ізольовану сумку для доставки їжі. Пишіть у приват
-
Sell 💻MacBook Pro late 2013 15” 4Core CPU I7 8Gb Ram 250Gb ssd GPU Iris 1,5Gb Big Sure #Ru Ноутбук в отличном состоянии! Не имеет дефектов внешне и внутри! Заменена термопаста и почищены вентиляторы! Работает без сбоев 595 циклов заряда АКБ. На ноутбуке нет отпечатков пальцев, матрица в идеально чистом состоянии! Клавиатура содержит русские литеры. Ноутбук личный. Зарядка оригинал в комплекте! Царапин , сколов и прочего нет! Цена 399$ Бонусы; Прекрасная алюминиевая подставка под него Два месяца гарантии по любому поводу от меня. #En The laptop is in excellent condition! Has no defects externally or internally! Thermal paste has been replaced and the fans have been cleaned! Works smoothly 595 battery charge cycles. There are no fingerprints on the laptop, the matrix is in perfectly clean condition! The keyboard contains Russian letters. Personal laptop. Original charger included! There are no scratches, chips or anything else! Price 399$
-
Аплікацію заповнювала менеджер, мені на пошту тільки апрув від них прийшов. Ніякі доки більше не підписували
-
доброго дня! Підкажіть, що можна зробити в ситуаціїї- внесли депозит при подачі аплікацвї на квартиру, на словах обіцяли повернути кошти,якщо ми відмовимось від квартири, ми відмовились, бо знайшли кращі умови і тепер вони написали, що не повернуть кошти. Це компанія , не людина. На руках є чек та квітанція про оплату з їхним підписом. Дякую
-
Якщо побачите об'яву на ренфастер Livingston Heights дуже не рекомендую. Бо знаходятся в районі серед полів, найближчі магазини/кафе обо якась цивілізація за 20хв машиною. Підозрюю,що вони зі всіма так роблять