UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гарного часу доби!Пiдкажiть будь ласка,якого оператора мобiльного звьязку порадити придбати,по приiзду до Калгарi,чк тiлькi що вийшов з аэропорту?
-
Зверніть увагу на те, що літак може запізнитись (що трапилось у нас, запізнився на більше ніж 3 години), тому певний ризик є.
-
Готовимся к достойному визуальному пиршеству: Чад Стахелски подтвердил завершение написания сценария к киноадаптации Ghost of Tsushima Ранее режиссёр рассказывал, что будет выжимать максимум из цветовой палитры благодаря накопленным знаниям и приёмам при съёмках «Джона Уика». Он также не хочет ограничиваться одной частью, отдав должное всей истории оригинальной видеоигры.
-
Хлопець з дівчиною. Шукаємо житло з 01.12. Хто переїжджає або може щось порадити? Буду вдячний.
-
Вакансія: Помічник головного автомеханіка в місті Едмонтон Вимоги: - Досвід у сфері автомеханіки. - Знання сучасних систем діагностики. - Вміння працювати в команді. Ми пропонуємо: - Конкурентоспроможну зарплату. - Можливості для професійного зростання. - Також навчаємо , якщо ви на ти з машинами і маєте палке бажання працювати в цій сфері Контакти: Надсилайте резюме мені в особисті
-
ВАКАНСІЯ МЕНЕДЖЕР Робота в офісі - Вік до 35 років - Зарплата від 1000$ - Безкоштовне житло -Досвід непотрібен - Безкоштовне навчання - Фіксована ставка - Виплати кожного тижня ГАРАНТОВАНІ БОНУСИ ЗА ПЛІДНУ РОБОТУ ЗАПИШИСЬ НА СПІВБЕСІДУ В ТЕЛЕГРАММ @lady_milli_on
-
Продам 670 cad
-
Доброго дня. Якщо я прибуду у Канаду коли залишок візи яку давали на 3 роки останеться на 1 рік 8 міс. Чи встигну я податися на піар? Після року роботи. Просто не зрозуміло скільки часу займає процедура. І якщо не встигну чи є можливість подовжити візу на місці.
-
Ваше перебування в Канаді буде відбуватися на підставі ворк перміту, а не візи. Чесно кажучі я не знаю чи дадут вам перміт до кінця дів візи чи все ж таки на три роки. Чи встигнете ніхто не може сказати точно. На мій погляд більше має значення як швидко ви знайдете ту роботу для досвіду. І чи залишаться заявки українців в приоритеті. Але в принципі це можливо. Сподіваюсь ви знаєте про дату 31 березня?
-
Куплю письмовий стіл, бажано з доставкою до Southland