UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Наверное все зависит от вашего опыта и знания англ Вы можете им написать и все узнать у них) В Канаде с зп за трудоустр через агентство не снимаются деньги Это запрещено по закону Работодатель отдельно от вашей зп платит за вас деньги агентству Вы ничего никому никогда не должны платить
-
Нужна бенефит карта
-
Не знаю з приводу, щоб тримали, але є нормальні хлопці, роблять і швидко, і добре, і навіть не за всі канадські долари А з приводу супортів: тут нема такого як у нас. Якщо агрегат виходить з ладу- його міняють, тому просто будьте готові. Ремкомплектів не продають, принаймні те, що я собі шукав
-
Не знаю, як у кого, партнер з ними працював, то якщо уважно читати договір, то протягом 6 місяців ви не маєте права навіть заговорити з роботодавцем на тему безпосереднього працевлаштування. Можливо, комусь і вдається попасти до роботодавця через 3-4 місяці, але у партнера на роботі люди працювали через цю агенцію більше року і ніхто їх не збирався наймати безпосередньо. Тому цей момент уточніть, якщо плануєте отримати тут ПР, бо робота через агенцію не підходить.
-
Добридень!Пiдкажiть будь ласка,чи э можливiсть знiмати грощi з валютноi картки приват банку у Канадi користуючiсь банкоматом або вiддiлення банку?Чи щоб користуватись цiмi грошима треба переводити iх на картку Канады?Дякую!
-
Вам лучше узнать это в поддержке приват банка. И сразу указать, что вы находитесь в Канаде, чтобы не блокировали вам карту
-
всем привет) кто-то занимается джиу-джитсу? нашла 3 клуба в Калгари, хотела узнать мнения
-
upd для подростка парня 15 лет)
-
Ворк віза у мене. І ще я роздрукувала letter of introduction, який отримала на електронку разом з візою. Не пам'ятаю, чи дивився його офіцер і чи робив щось, але забрав.