UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Просто Ноу
-
Их отдают или они сгорают
-
Тут если платишь за аренду заранее на 3 мес ,и живёшь месяц и потом хочешь съехать по разным причинам ,что будет с деньгами оплаченными на ещё два месяца вперёд?
-
Тут просто на 3 мес сразу после месяца пробы
-
Тут не контракт на год
-
Зачем владельцу ваши проблемы? Контракт на год, не нарушайте его, чтобы не задавать следующий вопрос "посоветуйте юриста"
-
Спасибо
-
А если работу захочу поменять,могут ли проблемы быть с тем что могут выселить или ещё что то на почве того что я буду искать новую работу и буду без регулярного дохода какое то время?
-
Всім привіт! ❗️Місто Калгарі ❗️ Шукаю хорошу та платоспроможну сусідку по квартирі. Довгострокова оренда. Квартира повністю мебльована, є холодильник, посудомийка, мікрохвильовка. Вартість оренди 1600$ (тобто по 800$ з кожного). Всі комунальні включені в вартість оренди, тут тепло взимку; самі регулюємо температуру; 2 поверх. Лише додатково інтернет і страхівка, це разом 50$ приблизно з кожного. Пральна машинка та сушка в квартирі. Знаходиться в пішій доступності від центру (30 хвилин хорошої прогулянки), район Bridgeland. Є в вільному доступі маршрутки (зупинка маршрутки 3 хв від дому, C-train 15-20 хв йти). Також є своя парковка) Контракт з 1 грудня Оплата за перший місяць та депозит.
-
BSB, Civic Tavern, Cold Garden
-
Cold Garden топчик, особенно когда хочешь погладить собачку)
-
Доброго вечору продам дитячі речі в ввідмінному стані одягнені буквально 1 раз, вже виросли з них ~ Шапочки з теплими носочками - 5Са. (1шт.) ~ Світер - 3Са. ~ Комбінзон плюшевий - 5Са. ~ Слюнявчик новий - 1Са. ~ Теплий комбінезон - 10Са. ~ Світер на ґудзику Gap - 5Ca. Ще маю дуже багато бодіків та ползунків ввіддам в додаток )