UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ещё нет, бой немного на Грааль
-
Щас мы попробуем вдвоем, и думаю через час кто подтянется, максимум к трем, можно ещё успеть сыграть
-
СЛАВА УКРАЇНІ. Вибачте що пишу за таке , мені дуже ПОТРІБНО поповнити мобільний рахунок. Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ДУЖЕ ПРОШУ НЕ МОВЧІТЬ! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА
-
Во что играете сегодня?
-
Капець, от без Вашої «авторитетної» думки автор точно не обійшовся б. 350 комплект, плюс ігри, плюс кабелі і різний мотлох, проти нової з коробки за 650. Три баксів взагалі не різниця 😁 І порівнювати їх можна щей й як, особливо зважаючи на те, що ігри на 4ку рази в чотири дешевші аніж на некст ген. Тобто якщо купувати для дитини, як першу консоль, то ця 4ка значно більше гуд діал.
-
Да, помню как мантикора от меня убежала...
-
Друзі, двоповерхове ліжко Ікеа, можна для дітей, можна і для дорослих, бо широке і зручне. В ідеальному стані, без пошкоджень, матраци також в ідеалі, без плям, запахів, тварин також не тримали. Ціна комплекту в Ікеа обійдеться 820 cad, віддамо за 300. Даунтаун, Кірбі.
-
Продам в очень хорошем состоянии матрас.1700х1000см. Цена 30 CAD.
-
Хто хоче поїхати до банфа в неділю?
-
Хто хоче поїхати до банфа в неділю?
-
Отличная идея, передам
-
Назовём чат "UU Calgary: Ищите по поиску в чате"
-
Не белочка, не?))
-
Здається в аренду двокімнатний бейзмент. Окремий вхід. Школа у пішій доступності, громадський транспорт, магазини. Район Penbrooke Meadows SE. Ціна 1475 $ + 40% від рахунку за комунальні. Власник житла: 604 704-9597(англомовний).
-
Если кому то надо отдам и кровать.