UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я решил отключиться от него, пока не прошло 30 дней со дня подключения. Пока бесплатно. Слишком много танцев с бубном
-
Шукаю сусідку/сусіда. 2 окремі кімнати в квартирі 3 бедрум 900$ за один бедрум .Спільна кухня,зала,ванна кімната.Пральня окремо.Квартира розташована в 7 хвилинах від станції метро має дуже гарну транспортну розв’язку,поряд супермаркети,кафе,безліч магазинів,зелені парки.Це тихий ,гарний район з усім необхідним. Адрес 9750 Bonaventure SE За більш детальною інформацію звертайтеся в особисті повідомлення
-
не даремно постила😁 Не знаю чи з цього чату, чи з іншого, але один хлопець написав сьогодні де він побачив цей рюкзак 😊 Їду додому задоволена, з цим ранцем на спині😁😁😁 Ще раз дякую, якщо Ви «тут»😊
-
Де ви знаходитесь ?
-
Народ, а часы недавно переводили? Только заметил, что на печке и микроволновке почему-то на час больше
-
Найти рефералку телуса? :)
-
Ціни такі як для канадців це і є знижка. Дізнайтеся різницю вартості не для канадців - то і буде вам відповідь
-
Цієї ночі перевели, -1 година
-
На оф сайте у них тарифы конские как и шав
-
Шукаю житло на постійній основі. Будинок 3 бедрум. Розгляну усі варіанти. Дякую
-
Просто телефоны/ноутбуки и т.д. сами все перевели само собой, а микроволновка/духовка ещё не научились
-
Точно
-
Всім привіт) Шукаю роботу в Калгарі, де немає високих вимог по англійській мові 😞 (кафе, ресторани, прибирання, магазини і т.д.) Трохи є досвіду роботи на кухні помічником, досвід обслуговування клієнтів і довго працювала hr-менеджером, але так як англійська погана 😢 шукаю щось попроще) Тому якщо в когось є якісь варіанти, буду дуже вдячна 🤗
-
Нужно мнение, может кто подскажет что-то :) В общем прислал роджерс такую хрень в прошлом месяца. На сколько велика вероятность борьбы с службой поддержки, чтобы этот дибильный счет на 100$ больше не платить? Под предлогом перейду к другому оператору или тому подобное? Вводная инфа: перешли с файдо на роджерс бизнес пол года назад где-то . 2 мобильных номера на 1ом бизнес аккаунте . Спустя такое количество времени, они обнаружили, что насчитали экстра 50$/номер при подключении