UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Відправляла їм 2 рази резюме , не відповідають (
-
Мені через 5 місяців і 12 днів, але вислали аналогічний з обмеженнями, тому я подалася ще раз, чекати 4- 6 місяців
-
Зараз можливо це швидше все робиться, але на менше чим місяць я б не розраховував
-
Дякую! Прощавай робота на фермі. 😔
-
Да и это тоже)
-
Интересно
-
Співчуваю, але як запобігти щоб такого не сталося, можливо ви зробили якусь помилку при заповненні форми, дякую!
-
всім привіт !цікавить таке питання: якщо наприклад зробити PR в Саскачевані чи Манітобі чи будуть якісь перешкоди з переїздом на влаштуванням на роботу в іншу провінцію після цього?наприклад сюди в Калгарі чи раптом немає якихосб регіональних привязок.
-
ну якби наприклад зробити PR там ,а потім переїхати жити і працювати в Альберту чи Онтаріо ,цікаве питання ,чи не можуть вони потім його скасувати ,типу скористався їхніми поблажками зробив за пів року ,і втік ,на папері воно впринципі так виглядає, але ж Канада вільна демократична країна.Важко знайти інфу .хіба що на основі досвіду таких людей.
-
-
Я зрозуміла питання. Просто ми в альберті не знаєм як там в манітобі. От в чому річ)) навпаки знаєм. Що альберта не чинить перепон. То можете з альберти поїхати в бс) деякі провінції прописують обов’язок житт скільки то років)нью Брансвік здається. Це не порушує демократію, це такій собі договір. Я тобі номінацію але ти у мене поживи більше ніж 3 міс.
-
Ответили? Тот же вопрос возник
-
Ну замена паспорта это не в Калгари, это в посольство - Эдмонтон ближайшее. За остальное - хз.
-
Дякую за вiдповiдь.
-
Пожалуйста, очень важный вопрос для меня