UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це особисто мій досвід, але у кого як - я не знаю, у всіх чомусь по різному
-
А коли питав в самій страховій компанії чи вплине ця довідка на вартість страхування- сказали ніяк не вплине
-
Це було півтора року назад Питали про таку довідку для того щоб замінити мої укр. Права на канадські, потім їх просто забрали на перевірку і сказали все ок, досвід зарахували нічого більше не потрібно
-
Якщо немає 2го закордонного паспорта України- зробіть, бажано усім членам сім‘ї, хто збирається в Канаду. Також в Україні можна (навіть про всяк випадок) зробити довіреність на когось із родичів, якщо є майно. З підготовкою цих документів в Канаді довго та дорого.
-
Як варіант ви можете податися на те, що ви загубили права. Відновити посвідчення водія можна в будь-якому сервісному центрі МВС або онлайн через Електронний кабінет водія.
-
uucalgary.com/blog/yak-zrobiti-dovirenist-znaxodyacis-v-kanadi
-
Ну майже півтора 🙄
-
Півтора роки тому права не міняли, цій програмі ще півроку нема
-
Це найлегший варіант 🙄?
-
С апреля вроде тут начали менять права?
-
Йдіть до Міллер.
-
Всім привіт, передаємо свій рент у pet friendly домі!!! 🐶 1 кімнатна кв. 1 зупинка до City Hall, до метро йти 3 хвилини! Адреса 950 McPherson sq NE Чудовий новий будинок, вхід з електронним ключем, з величезною лаундж зоною з барбекю та кабінетами для роботи на 12 поверсі з шикарним видом на Down Town. Окремо в будинку є зона для вигулу собак. Ціна 1700 cad+ комунальні. Договір до 31.03.24 Доплата за собаку 25 cad + в ціну входить складське приміщення. Нова техніка: плита, мікрохвильовка, витяжка, великий холодильник, машинка та сушка. Без меблів. Все біле та гарне з неймовірними вікнами в підлогу з дуже гарним видом на місто. В будинку кондиціонере опалення, оплата тільки світло, вода та страховка. За окрему ціну можливий критий паркінг. Але біля будинку маса паркінг місць. Вимоги: ⁃ оплата за 1 міс 1700 + 1700 депозит та 200 ціна передачі ренту. ⁃ Обовʼязково мати 2 документи, підтвердження з місця роботи та банківський рахунок.
-
maps.app.goo.gl/9JH6K8HkGzCZ8XE28 Дуже багато меблів саме тут.
-
Ось тут в суботу було.
-
Доброго дня! Порядна сімʼя (я, чоловік так син 1,9 років) прилітаємо в Канаду (Калгарі) 4 грудня. Можливо є якісь варіанти для здачі?