UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет и хорошего дня 🫡😊 📎-#simpletv #seling 🛒 - 30$ 💠- Район SE 💠-телевизор в хорошем состоянии отлично работает с смарт тв, без пульта 💠- Calgary
-
Доброго вечора всім. Терміново шукаю будь-яку роботу. Помічник на кухні, прибирання, посудомийка, робота на складі чи викладання товару, можливо робота на касі. В Україні працювала касиром, бухгалтером та економістом з фінансової роботи. Працьовита , відповідальна, дуже швидко навчаюсь, не боюсь фізичної праці, англійська В1. Буду вдячна за будь-яку пораду та допомогу.
-
Заказывайте услугу сопровождения или инвалидные кресла для них. В первом случае -за деньги, во втором - бесплатно. Помогут на всех этапах пути, вплоть до получения багажа и прохождения таможенного и пограничного контроля.
-
Оплата за підключення 50% від звичної ціни. І, я можу зробити таку ціну)
-
Доброго времени суток. Ищу комнату на длительный срок в районах Seton, Auburn bay, Mahogany, McKenzie. Работаю. Без вредных привычек.
-
Ну для початку знижка яка називається port in number не діє на більше ніж 3 людей, так що це вже більше ціна. Далі якщо в мене немає номеру взагалі, ціна також буде вище в рази. І я мовчу якщо в мене немає домашнього інтернету від Telus, такої ціни за цей мобільний план не побаче ніхто, нажаль) Тому є те що можна підібрати краще, без переліку обовʼязкових пунктів та без оплати за підключення
-
Вapианты зaнятocти с удoбным peжимoм. Вознаграждение начиная с 750 евро в неделю. Вoзмoжнocть выбpaть в тeчeние 3 чacов ежeднeвно. Обрaщaйтеcь.
-
Не знаю, у мене все виходило. Тому і пишу так.
-
Краще приберіть , забанят і правильно зроблять.
-
Попросили разместить: В районе Mahogany сдается свежепостроенный дом 4 комнаты + 3 ванны за 2600. 217 Magnolia Way SE В этом же доме сдается полностью отделенный бейсмент с 2 комнатами и 2 ваннами за 1700. Дом сдается с 25 ноября, контракт будет заключаться с 1 декабря. Утилиты будут делиться между постояльцами в соотношении 60/40. Номер для связи - +14036297562 (ватсап присутствует). www.facebook.com/marketplace/item/7435278466499957/?mibextid=IouU6C
-
На справді ціна яку може попонувати саме стор телус та дилер - може відрізнятися Маю знайому, яка працює в самому Телус, я як дилер - і доволі часто такі сценарії обговорюємо😅